Zanzibar Serena Hotel 5*

Zanzibar Serena Hotel

Lokacija
Nalazi se direktno pored mora, na obodu čuvenog starog grada. Na samo nekoliko minuta od istorijskog dela Stone Town-a. Idealna pozicija za razgledanje Stone Town-a i ostrca. Dozvolite sebi da budete začarani afričko arapskom atmosferom.

Hotel
Elegantan hotel. Sobe su raspoređene u dve istorijske zgrade na plaži Stone Town-a. Hotel je odlično restauriran, arapski stil je očigledan. Ima restoran sa pogledom na more sa lokalnim jelima, ali i internacionalnom kuhinjom. Takođe ima i lounge bar i bazen sa terasom za sunčanje. Dodatno se naplaćuju masaže, usluga bebisitera (na zahtev) i usluge pranja veša.

Ishrana
Doručak - buffet

Sobe - ukupno 51
Standard - elegantno uređene sa puno pažnje posvećene detaljima. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadod, tušem i WC-om, mrežu za komarce, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i sef. Većina soba ima pogled na more.

Zabava
Uz doplatu: različite ekskurzije.

Sport
Uz doplatu: snorkling i ronjenje.

Dobro je znati
Hotelski „Mangapwani“ klub na plaži (oko 30 minuta udaljenosti) nalazi se na širokoj peščanoj plaži (beli pesak) i ima restoran, ležaljke, suncobrane i tuševe. Transfer od hotela do kluba i nazad ulazi u cenu. Dodatno se naplaćuju sportovi na vodi.

  • od 166€