Windsor Excelsior Copacabana 4*

Windsor Excelsior Copacabana

Lokacija
Nalazi se na najboljem delu Kopakabane, okrenut je prema okeanu, na jednoj od najelegantnijih adresa u Riu de Ženeiru. Svi delovi grada su lako dostupni: samo 10 minuta je udaljen od centrai na oko 20 minuta vožnje od internacionalnog aerodroma. U blizini hotela nalaze se razna bitna mesta u gradu: avenija atlantica, plaže, hoteli, barovi, restorani, tržni centri, bioskopi, pozorišta, užurban noćni život i znamenitosti.

Hotel
Izdvaja se po posvećenosti, jedinstvenoj usluzi i gostoprimstvu. Gostima su na raspolaganju restoran Excelsior koji ima fantastični pogled na okean, teretana RecreationOur koja nudi razne sprave za vežbanje za sve one koji vole na odmoru da ostanu fizički aktivni, hotelski bar u kome možete uživati u raznovrsnom piću i opuštajućoj atmosferi i bazen. Takođe možete udovoljite sebi u fenomenalnom spa centru koji se specijalizovao za saune. Ovaj hotel nudi različite kategorizacije soba, što daje gostima slobodu da odaberu uslugu koja će zadovoljiti njihove potrebe.

Sobe
Sve sobe su srednje veličine ili veće. Sve su u dobrom stanju. Neke imaju tapaciran pod, dok druge imaju drveni. Sve su moderne, a 80% soba ima pogled na more. Sve sobe imaju klimu.