Westin Resort 5*

Westin Resort

Lokacija
Smešten direktno na beloj peščanoj plaži Nusa Dua, nalazi se izmedju hotela Nusa Dua i sestrinskog hotela Sheraton Laguna. Seoce “Bualu” sa mnogo malih restorana je udaljeno 20 minuta.

Hotel
Okružen tropskim vrtovima sa palmama, ovaj kompleks poseduje 355 renoviranih soba i potpuno klimatizovani lobi, u okviru koga postoji bulevar za kupovinu i internacionalni kongresni centar. Hotel poseduje 3 bazena uključujući dečiji bazen i bazen sa morskom vodom, pet restorana (japanski, ialijanski, balinežansaki i internacionalni), dva bara veoma prijatna za odmor, prekrasan dečiji klub “Westin” (sa učionicama, velikim prostorom za igru i kompjuterima) za decu do 12 godina (uz doplatu), “Frangipani” spa sa mogućnostima za ulepšavanje i masažama na tradicionalni balinežanski način, butik i servis za čuvanje dece.U hotelu primaju sledeće kartice: American Experss, Master Card, Visa, Diners Club.

Sobe
Garden Viev:
 komforna i prostrana soba sa parketom. Opremljena je klima uredjajem, kupatilom (kada/tuš, WC, fen), sat-TV-om, telefonom, minibarom, sefom, aparatom za čaj ili kafu, balkonom ili terasom sa garniturom za sedenje. Svakodnevno dve flaše vode.
Pool View: opremljena je isto.
See View: opremljena je isto.

Usluga
Americki doručak (švedski sto).

Sport
Uključeno:
 stoni tenis, odbojka u bazenu, bilijar u bazenu i profesionalni fitnes centar.
Uz doplatu: četiri teniska terena (obuka), vožnja biciklom, raznovrsni sportovi na vodi i u blizini golf tereni sa 18 rupa.

Upućujemo na: plivanje u moru samo u toku plime.

  • od 67€