Vivanta by Taj Bentota 5*

Vivanta by Taj Bentota

Lokacija
Nalazi se u mestu Bentoti na jednoj od najlepših plaža Šri Lanke. Iza hotela prolazi železnica za glavni grad Šri Lanke, Kolombo. Aerodrom Kolombo udaljen je oko 90 kilometara, odnosno oko 3 sata vožnje.

Hotel
Elegantan i luksuzan hotel izgrađen u kolonijalnom stilu. Smešten je usred bašte sa brojnim palmama i ima prelep pogled na Indijski okean. Gostima su na raspolaganju glavni restoran "The Palms", 3 a-la-carte restorana: "Oriental Pavilion" sa kineskim jelima, "Shack" sa morskim specijalitetima i "Sea View" sa internacionalnom kuhinjom, "Tease Bar" u kome možete uživati u voćnim koktelima, bazen, odvojeni dečiji bazen, juvelir, lob loundž, radnje i besplatan bežični internet.

Sobe - ukupno 160
Superior Charm - veličine oko 34m² (31), uređene u svetlim bojama sa puno elemenata od drveta. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem i WC-om, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu.
Superior Charm Sea View - veličine oko 34m² (30), opremljene kao Superior Charm, sa pogledom na more.
Deluxe Delight - veličine oko 34m² (25), opremljene kao Superior Charm, moderno uređene sa dosta tamnog drveta, dodatno sa kupatilom sa kadom i odvojenim tušem, sa pogledom na baštu.
Deluxe Delight Sea View - veličine oko 34m² (32), opremljene kao Deluxe Delight, nalaze se na gornjim spratovima i sa pogledom na more.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak uračunat.
Kod rezervacije polupansiona dodatno meni za večeru.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno meni ili švedski sto za ručak i večeru. A-la-carte uz doplatu.
Kod rezervacije all inclusive dodatno švedski sto za ručak i večeru, meni u restoranu "The Palms"

Sport
Uračunato: 
fitness centar, kriket, badminton, stoni tenis, odbojka na pesku.

DERTOUR special
Superior Charm Promo: isto opremljene kao Superior Charm; ograničeni broj soba po nižim cenama.
Popust za starije od 55 godina (navesti godine pri  rezervaciji) dobijaju oko 10% popusta na cenu hotela po osobi. Ne važi za Superior Charm Promo.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu ostvaruju do 70% popusta na osnovnu cenu navedenu u katalogu za mladu. Može se kombinovati sa First Minute popustom. U hotelu dobijaju flašu vina, voće, cveće na dolasku, romantičnu večeru i nadogradnju na višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti). Minimalan boravak 5 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

  • od 69€