Velassaru Maldives 5*

Velassaru Maldives

Lokacija
Nalazi se u prelepoj laguni sa tirkizno plavom vodom i belim peščanim plažama, okružen palmama i tropskim biljkama. Ostrvo je oko 450 metara dugačko i 150 metara široko. Aerodrom Male udaljen je oko 12 kilometara, oko 25 minuta vožnje gliserom.

Hotel
Renoviran 2009. godine, nudi kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pored glavnog restorana „Vela“ (internacionalni švedki sto), gosti mogu birati i 3 a-la-carte restorana: „Tirquoise“ (internacionalni), „Etesian“, koji je specijalizovan za modernu - mediteransku kuhinju, kao i „Sand“, smešten direktno na plaži sa otvorenom kuhinjama („Asian Fusion“, egzotični grill specijaliteti). Dodatno postoji mogućnost „In Villa Dining“ kao i „Private Dininig“ na romantičnim mestima ostrva. Pored toga gostima su na raspolaganju 2 bara, bazen sa prelivajućom vodom i ležaljkama, suncobranima i peškirima, ležaljke i peškiri na plaži, radnja, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan pristup internetu i lekarska ordinacija.

Sobe - ukupno 128
Deluxe bungalow - veličine oko 76m2 (53), zasebni, novi, renovirani, lepo sređeni bungalovi. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa kadom/tušem/wc-om, dodatno spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa dnevnim ležajevima, pogled na baštu.
Beach Villa - oko 96m2 (30), kao Deluxe Bungalow, novoizgrađeni, direktno na moru, prostraniji, elegantno uređen, veliko kupatilo sa dodatnim tušem, iPod station, aparat za espresso, frižider za vino, pogled na more, direktan pristup plaži.
Water Bungalow - veličine oko 80m2 (17), opremljene kao Beach Villa, na stubovima iznad vode, sa zatvorenim kupatilom sa prelepim pogledom iz kade na more, bez spoljašnjeg tuša, dodatno sa posudom za hlađenje vina, terasom za sunčanje i direktnim pristupom moru.

Zabava
Povremeno živa muzika.
Uz doplatu: izleti brodom npr. „Bio Adventures“ sa morskim biologom ili vožnja tradicionalnim dhoni-brodićem pri zalasku sunca, let hidroavionom.

Sport
Uračunato: Fitnes centar, tenis (oprema uz doplatu), stoni tenis. 
Uz doplatu: jedrenje na dasci. skijanje na vodi, jet ski, katamaran, kajak, banana čamac, brod sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo nudi idealne uslove za ronjenje. Spoljašnji greben je na udaljenosti oko 450 metara. U PADI školi u ponudi su mnogobrojni kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu. Oprema za snorkling je uračunata.

Lepota i zdravlje
Resort raspolaže prelepim „Aquum“ spa centrom sa pogledom na more. U ponudi su 10 prostorija za tretmane, u kojima možete uživati i u paru. 
Uračunato: (uz rezervisani tretman) sauna, parno kupatilo, jakuzzi. 
Uz doplatu: yoga, masaže, tretmani za ulepšavanje.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 181€