Trump International Hotel & Towers 5*

Trump International Hotel & Towers

Lokacija
Hotel se nalazi pored tržnog centra Fashion Show Mall. Bulevar Las Vegas udaljen je 5 minuta pešice od hotela. Hotel Trump International pruža usluge besplatnog prevoza do tržnog centra i kazina. Destinacija Las Vegas Strip je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, noćni život i zabava.

Hotel
Apartmanski hotel nudi luksuzne spa sadržaje, otvoreni bazen i apartmane tipa "suite" sa čajnom kuhinjom i besplatnim bežičnim internetom. U okviru hotela Las Vegas Trump International nalaze se spa centar sa 9 prostorija za tretmane i salon sa kompletnom uslugom za negu kose i noktiju. Na raspolaganju vam je i vrhunska teretana. U prepoznatljivom hotelskom restoranu DJT služe se uobičajena američka jela. Restoran H2(eau) takođe nudi uobičajene američke specijalitete u živahnom ambijentu pored bazena. U gurmanskim jelima možete uživati i u svom apartmanu tipa "suite", zahvaljujući hotelskom rum servisu.

Sobe
Svaki apartman tipa "suite" u hotelu Trump International Las Vegas sadrži baznu stanicu za iPod i deo za sedenje. Sva kupatila uključuju hidromasažnu kadu i TV u ogledalu.