Thulhagiri Island Resort 3+*

Thulhagiri Island Resort

Lokacija
Ostrvo se nalazi u južnom delu severnog Male Atola. Transfer gliserom od aerodroma Hulhule do ostrva traje 25 minuta. Greben je udaljen oko 60 m.

Hotel
Egzotično ostrvo, okruženo visokim palmama, renovirano je 2015. godine. Poznato je po specifičnoj kuhinji, prelepim belim peščanim plažama i tirkiznim lagunama. Ljubazno osoblje će Vas dočekati u poluotvorenoj recepciji (sef bez doplate). Uživajte u raznolikim kulinarskim specijalitetima u restoranu, a pre toga možete se osvežiti u rustičnom baru sa peščanim podom. Od ostalih sadržaja hotel poseduje juvelirnicu i prodavnicu suvenira, novootvoreni „Coconut Spa", mali bazen sa terasom (ležaljke i peškiri uključeni u cenu). Uveče zabavni program. WIFI je besplatan u baru.

Sobe
Standard Deluxe - lepo uređenne, u svom sastavu imaju tuš/WC, kadu, fen, TV, mali frižider, klimu, aparat za kafu/čaj i malu terasu sa udobnim kutkom za sedenje.
Economy - isto opremljena kao Standard Deluxe, nalaze se nešto dalje od plaže.
Bungalovi na vodi - izgrađeni kao osmougaone građevine. Udobno su opremljeni i u svom sastavu imaju krevet sa baldahinom, kupailo sa kadom, frižider, kao i prostranu i opremljenu terasu sa direktnim ulazom u more.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 73€