The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort 5+*

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort

Arapski dizajn i moderna arhitektura: izgrađen kao arapska palata, ovaj hotel širi poseban šarm i obećava nezaboravne dane odmora.

Lokacija
Nalazi se direktno na 500 metara dugom delu peščane plaže Jumeirah, na oko 5 minuta hoda od marine i promenade The Walk, a na oko 25 kilometara od centra grada. Aerodrom se nalazi na udaljenosti od oko 30km. Svakodnevno hotelski autobus do šoping-centra Mall of the Emirates.

Hotel
Luksuzan hotel izgrađen u nekoklasičnom stilu sa upečatljivom arhitekturom čija spoljašnjost podseća na palatu. U svom sastavu ima šest restorana, četiri bara, kompleks sa dva bazena i odvojenim bazenom za decu. Ležaljke i suncobrani su gostima na raspolaganju. Hotel poseduje i spa centar Westin Heavenly Spa sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem i raznim tretmanima (uz doplatu). Radnje, lobi-lounge, dečji klub (4-12 godina), Wi-Fi u celom hotelu. Mogu se koristiti i usluge hotela Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort.

Sobe - ukupno 292
Deluxe Land View: veličine oko 52m², u svom sastavu imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, papuče, Westin Heavenly Bed, TV, telefon, klimu, Wi-Fi, peglu, mini bar, sef, delom sa balkonom.
Deluxe Sea View: veličine oko 52m², opremljenost kao Deluxe Land View, sa pogledom na more. 
Executive Land View: veličine oko 52m², opremljenost kao Deluxe Land View, sa aparatom za čaj/kafu i balkonom. Uračunate Executive Club usluge: u lounge-u privatni check-in i check-out, doručak (od 6.30 do 11 časova), preko dana (7-23h) čaj, kafa i bezalkoholna pića, popodnevni čaj (15-17h), uveče izabrani kokteli i kanapei (18-20H), Wi-Fi, CD/DVD najam (bez doplate), transfer od/do aerodroma (navesti vreme leta). Osobe mlađe od 21 godine mogu ući u lounge samo u pratnji starijih osoba. 
Executive Sea View: veličine oko 52m², opremljenost kao Executive Land View, sa pogledom na more.
Deluxe Suite: veličine oko 90m², opremljenost kao Executive Sea View, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, WC za goste, soba za presvlačenje i dva TV.

Ishrana
Bogati švedski sto za večeru.
Uz rezervaciju polupansiona švedski sto za ručak i večeru u restoranu Blue Orange ili izbor iz menija u restoranu Bussola. Uz rezervaciju punog pansiona švedski sto za ručak i večeru u restoranu Blue Orange ili izbor iz menija u restoranu Bussola. Uračunata je i doplata u još nekim restoranima u Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort. 

Sport
Uračunato:
fitness, odbojka na plaži, dva teniska terena sa osvetljenjem, najam teniskih loptica i reketa.
Uz doplatu: aerobik, razni sportovi na vodi kao jedrenje i surfovanje. 

Dodatno
Polupansion Special: uračunat polupansion u terminu 8.5.-30.9.
Svakodnevno mineralna voda u sobi

  • od 147€