The Sun Siyam Iru Fushi Resort & Spa 5*

The Sun Siyam Iru Fushi Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na ostrvu Iru Fushi površine oko 800 metara sa 300 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 170 kilometara, oko 45 minuta leta hidroavionom.

Hotel
Bujna, tropska vegetacija i 1 kilometar duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008.god, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom lancu Sun Siyama. Na ostrvu se nalaze 4 restorana sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta - pored glavnog restorana „Iru Restoran“ (internacionalni, maldivski), tu su i „Flavours“ na vodi (sa azijatskim jelima), koji dodatno poseduje i vinski podrum – mesto posebno prikladno za privatne gurmanske večere, „Islander’s Grill“ na plaži, specijalizovan za spremanje jela sa roštilja, „The Trio“  sa mediteranskom kuhinjom. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, 1 lounge za zabavu, infinity bazen, bazen sa dečijim delom, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenu, radnja, frizer, biblioteka, iznjamljivanje CD/DVD-a, internet uz doplatu i lekarska ordinacija.

Sobe - ukupno 222
Beach Villa - veličine oko 125m2 (od toga oko 35m2 spoljnjeg dela) (133), zasebne vile (udaljenost između vila oko 3 metra), uređene u nesvakidašnjem dizajnu. U svom sastavu imaju sofu i kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC-om, kadu sa đakuzijem, iPod station, odvojeni spoljnji tuš, paviljon kao i terasu za sunčanje sa ležaljkama, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/DVD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, bar sa vinom, aparat za kafu/čaj, aparat za nes kafu, sef, verandu, paviljon za sedenje i direktan prilaz plaži.
Deluxe Beach Villa - veličine oko 125m2 (od toga oko 35m2 spoljnjeg dela) (5), opremljene kao Beach Villa, prostranije sa odvojenim dnevnim prostorom, besplatnim internetom, privatnim bazenom i sa dodatnim paviljonom.
Water Villa - veličine oko 85m2 (od toga oko 15m2 spolja) (40), na stubovima u laguni, direktno iznad vode, opremljene kao Beach Villa, dodatno imaju zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša sa pogledom na verandu i okean, dnevni prostor sa staklenim prozorom na podu, terasu za sunčanje sa dnevnim ležajevima i direktnim pristupom moru.
Horizon Water Villa - veličine oko 90m2 (od toga oko 15m2 spoljnjeg dela) (35), opremljene kao Water Villa, dodatno sa đakuzijem na drvenoj terasi.

Zabava
Povremeno večernja zabava sa živom muzikom, karaoke i diskoteka.
Uz doplatu: različiti izleti.

Sport
Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, badminton, odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, jedrenje, katamaran.
Uz doplatu: 2 teniska terena sa osvetljenjem, skijanje na vodi, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca
Dečiji klub za decu od 3 do 12 godina, otvoren svaki dan 09-18h, poseduje bazen, veliko igralište, prostorija za odmor. Mnoge aktivnosti uključene.

Ronjenje
Raznovrsni i dugo netaknuti podvodni svet možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Kursevi i izleti uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata.

Lepota i zdravlje
Resort raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane.
Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, masaže, moderni medicinski i wellness tretmani, ayurveda terapije, yoga, meditacija.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 144€