The Royal Cancun 5*

The Royal Cancun

Lokacija
Hotel se nalazi direktno na plaži od belog peska u hotelskoj zoni Kankuna. Prodavnice i restorani se nalaze u blizini hotela.

Hotel
Luksuzni resort nudi različite sadržaje, uključujući lobi sa lobi barom, kao i martini i vinski bar. "Tequila Corner Bar"  nudi izbor najboljih meksičkih tekila. Hotel poseduje glavni restoran gde se svi obroci služe na bazi švedskog stola ili je u pitanju à la carte ponuda karibskih, azijskih meksičkih, francuskih i španskih jela. Gosti mogu uživati u evropskom kafeu uz veliki izbor kafa i peciva. U baru na bazenu se možete osvežiti uz koktele. Na centralonom bazenu sa "swim up" barom i whirlpool-om nalaze se ležaljke, suncobrani i peškiri. Gostima hotela su takođe na raspolaganju spa tretmani, masaže i aroma terapija. Salon lepote, fitnes centar, butik, internet pristup i biznis centar upotpunjuje ponudu.

Sobe
288 svitova, svaki sa pogledom na more i đakuzijem. Elegantan i prostran Royal Juniorsuit poseduje tuš, WC, fen, klimu, telefon, plazma TV sa DVD player-om, radio sat, sef, peglu. bademantil, mini bar, aparat za kafu, balkon sa ležaljkama. Royal Swim-up Master suite se nalazi u prizemlju, nešto prostraniji, sa dodatnom sobom,  IPod-Dockingstation i tersaom sa direktnim prilazom bazenu.

Sport 
Uključeno: fitnes centar sa pilatesom, aerobik, joga, sauna, parno kupatilo, tenis, odbojka, bilijar, stoni tenis, ronjenje u bazenu.
Uz doplatu: masaže i tretmani lepote, spa.

  • od 108€