The Palace at One&Only Royal Mirage 6*

The Palace at One&Only Royal Mirage

Elegantni kompleks na plaži u obliku orijentalne palate. Prikazuje sjaj arapskog sveta. Pripada lancu renomiranih hotela One & Only i važi za izvanredan luksuzni hotel sa jedinstvenom uslugom.

Lokacija
Nalazi se direktno na kilometar dugoj privatnoj peščanoj plaži sa pogledom na zaliv The Palm Jumeirah. Centar grada nalazi se na udaljenosti od oko 20 kilometara. Aerodrom je na udaljenosti od oko 25 kilometara. Svakodnevno šatl autobus do Mall of the Emirates i do Aquaventure akva parka kao i šatl čamac više puta dnevno do hotela One & Only The Palm.

Hotel
Luksuzan kompleks prve klase u obliku palate sa arapskim elementima i modernism komforom. U svom sastavu ima četiri restorana sa specijalitetima, različite barove, lobi lounge, noćni klub, juvelirnicu i radnje. U restoranu Tagine služe se marokanska jela. Mediteransku kuhinju probajte u restoranu Olive, a internacionalnu u restoranu Celebrities. Gostima su na raspolaganju veliki bazen i ležaljke i suncobrane na plaži. Za najmlađe je na raspolaganju igralište, dečji klub (4-11 godina).  Mogu se koristiti i usluge susednog hotela Arabian Court at One & Only Royal Mirage. Gostima je na raspolaganju i Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Sobe - ukupno 231
Palace Superior Deluxe: veličine oko 45m², elegantan dizajn pod arapskim uticajem, u svom sastavu imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klimu, mini bar, sef i balkon sa pogledom na more.
Palace Gold Club: veličine oko 45m², raspoređene na 3. i 4. spratu, opremljene kao Palace Superior Deluxe. Uračunate Gold Club usluge: odvojeni check in/check out, doručak u restoranu ili u Gold Club Louge-u, alkoholna pića, pecivo, kokteli od izabranih alkoholnih pića (18-20h).
Palace Executive Suite: veličine oko 100m², opremljene kao Palace Superior Deluxe, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, Nespresso aparat za kafu, WC za goste, balkon ka moru.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak i večeru, ili iz menija u restoranu po izboru. Delimično uračunat i a la carte u One&Only Royal Mirage.

Sport
Ista ponuda kao u partnerskom hotelu Arabian Court at One&Only Royal Mirage.

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: tretmani i masaže.

Dodatno
Aquaventure Special: od 1.5. do 14.10 uračanuta ulaznica za 3 noćenja po osobi, od 15.10. do 31.10. uračunata ulaznica od 5 noćenja po osobi.
Svakodnevno mineralna voda u sobi

Dobro je znati
Luksuzni Residence & Spa raspolaže sa još restorana i kompleksom bazena sa zerasom za sunčanje i barom.

  • od 250€