The H Resort Beau Vallon Beach 5*

The H Resort Beau Vallon Beach

Lokacija
Nalazi se direktno u zalivu Beau Vallon. Glavni grad Viktorija nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara, a aerodrom je na udaljenosti od oko 15 kilometara. U blizini hotela nalaze se male radnje i restorani.

Hotel
Rizort je otvoren 2015. godine, a gostima pruža opuštajući odmor. Ušuškan je je u uređen tropski vrt. Gostima su na raspolaganju 6 restorana u kojima možete uživati u kulinarskoj raznolikosti: glavni restoran „Vasco‘s“ nudi kreolska i međunarodna jela u mediteranskom ambijentu, u restoran na bazenu „Ripples" možete probati lake obroke, restoran na plaži „Eden“ služi specijalitete na roštilju, “Trader‘s Vic“ servira azijsku fusion kuhinju i egzotične koktele, u „Seyshima“ možete uživati u japanskoj hrani, a "1502" nudi kreolske snekove i koktele, „Tete-a-Tete“ restoran organizuje romantične večere na plaži; bazen koji se nalazi u središtu vrta i besplatan Wi-Fi u celom objektu.

Sobe - ukupno 100
Junior Suite - veličine oko 55m² (46), dizajnerski uređene, sa kvalitetnim enterijerom, smeštene su na višim spratovima. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, TV, radio, telefon, klima uređaj, mini bar, peglu, aparat za kafu / čaj, sef i veliki balkon sa foteljama sa pogledom na vrt ili bazen.
Garden Junior Suite - veličine oko 55m² (38), opremljene kao Junior Suite, smešten u prizemlju, sa terasom i ležaljkama.
Beach Pool Villa - veličine oko 150m² (14), kao Junior Suite, znatno veći, dodatno mašina za espreso, velika terasa sa ležaljkom, privatnim bazenom i paviljonom, direktnim pristupom plaži.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu “Vasco’s”.
Uz rezervaciju polupansiona dodatno švedski sto za večeru u restoranu Vasco’s (povremeno a-la carte). U a la carte restoranima, polupansion se služi kao odabrani meni sa tri jela; ostali a la carte obroci se dodatno naplaćuju.
Uz rezervaciju punog pansiona dodatno uračunat ručak u restoranima „Ripples“ i u „1502“.

Sport
Uračunato: fitnes centar, snorkling, kajak, paddle board, tenis sa osvetljenjem, stoni tenis, odbojka na plaži, joga.
Uz doplatu: ronjenje, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi kod lokalnih ponuđača na plaži.

Lepota i zdravlje
Ekskluzivni “Sessel Spa”  nudi mogućnost potpunog opuštanja uz različite tretmane.

  • od 314€