The Fairmont Dubai 5+*

The Fairmont Dubai

Nalazi se u centru na čuvenom Sheikh Zayed Road-u.

Izvanredan prvoklasni hotel moderne futurističke arhitekture. Zgrada je zbog svog jedinstvenog izgleda postala jedna od najprepoznatljivijih simbola Dubaia. Poseduje 10 različitih restorana, barova, lounge-ova zadovoljavaju sve kulinarne potrebe. Na primer, „Spectrum on One“ nudi vam veliki broj različitih jela i specijaliteta, „The Cascades“ u atriumu hotela nudi švedski sto, a „Exchange Grill“, odličan biftek restoran, nudi jela sa roštilja. U Sol Juice Bar-u dobićete sveže spremljene sokove i snek. Možete da birate između dva velika bazena i đakuzija sa prelepom terasom, a nude primamljivo mesto za opuštajuće kupanje na suncu.

The Willow Steam Spa: sauna, tursko kupatilo i studio za aerobik i teretana su usluge hotela koje kompletiraju celokupnu ponudu. Udaljenost od aerodroma je oko 15 kilometara.

Fairmont Room: Oko 41m2, veoma elegantno i luksuzno opremljen sa kupatilom/WC, odvojeni tuševi, fen, bademantil, TV, telefon, pristup internetu (dodatno se plaća), pegla, klima, minibar, aparat za kafu i čaj i sef.