The Barefoot Eco Hotel 4*

The Barefoot Eco Hotel

Lokacija
Nalazi se na ostrvu Hanimadhoo, na severu Maldiva. Aerodrom Male udaljen je oko 330 kilometara što je otprilike 45 vožnje hidro avionom. Rizort se nalazi na ostrvu na kojem je naseljeno i lokalno stanovništvo što atmosferu ostrva čini posebnom. Ostrvo je dugačko 7 kilometara i ima oko 2.000 stanovnika. Ukoliko posetite ribarsko selo upoznateće se sa životom lokalnog stanovništva. Pored toga na ostrvu se nalazi jedna škola, džamija i mali aerodrom nalazi se na ostrvu. Ovaj rizort vam nudi privatnu i tipičnu maldivsku atmosferu. 

Hotel
Okružen je tropskom vegetacijom i sastoji se od deset dvospratnih zgrada u kojoj se nalaze četiri sobe, integrisane u prelepu prirodu. Opremljen je glavnim restoranom “The Barefoot” koji služi mediteranske specijalitete (morske plodove), uživajte u Juice Bar-u, Black Pearl baru koji se nalazi na obali, a do kojeg se stiže brodićem. Gostima su na raspolaganju bazen, butik, mala knjižara i besplatan internet.

Sobe - ukupno 52.
Seaside - veličine oko 44m2, nalaze se u prizemlju, opremljene su svetlim bojama, a imaju dosta drvenih elemenata. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu i delimičan pogled na more.
Beachfront - veličine oko 50m2, isto opremljene kao Seaside, nalaze se bliže plaži i imaju pogled na more.
Oceanview - veličine oko 50m2, ista opremljenost kao Seaside, nalaze se na prvom spratu sa balkonom i pogledom na more.
Family - veličine oko 100m2, dve povezane sobe Beachview i Oceanwiev.

Fitnes
Uključeno: fitnes centar, vožnja bicikla, kajak, odbojka na plaži, joga i boćanje.
Uz doplatu: jedrenje na dasci, pecanje na pučini.

Lepota i zdravlje
Rizort poseduje lep spa deo koji nudi različite masaže i tretmane lepote, kao i Ayirveda tretmane.

Zabava
Svim gost može besplatno da koristi bicikl.
Upoznavanje s ostrvom Hanimadho.

More inclusive
Gosti koji slave rođendan na destinaciji dobijaju kolač u hotelu.

Medeni mesec
Mladenci po dolasku dobijaju korpu sa voćem u sobi, kao i jedan snorkling izlet brodićem. Važi do šest meseci nakon venčanja. Ronjenje Rizort poseduje školu ronjenja. Koralni greben udaljen je oko 400 metara od obale. Dnevno su dostupni besplatni snorkling izleti. (oprema se dodatno naplaćuje).

Dobro je znati
Alkohol se služi samo u restoranu Black Pearl.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 40€