Sun Aqua Vilu Reef Maldives 4+*

Sun Aqua Vilu Reef Maldives

Ostrvo impresionira svoje goste prirodnom vegetacijom i fantastičnom širokom plažom. Opustite se i ostavite brige iza sebe. 

Lokacija
Rizort se nalazi na ostrvu Meedhuffushi veličine 390 metara x 170 metara na južnom Nilandhe atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 145 kilometara, što iznosi otprilike 35 minuta vožnje hidroavionom.

Hotel
Moderan, omiljen među gostima, nudi glavni restoran „The Aqua“, a-la-carte restoran „The Well Done“, glavni bar „The Nautilus“, bar pored bazena „Positive Energy“, bazen, besplatan internet u javnim delovima hotela, prodavnicu suvenira, juvelirnicu, klub za decu sa bazenom za decu. Na nekoliko mesta sagrađeni su lukobrani kako bi zaštitili ostrvo od erozije.

Sobe - ukupno 103
Beach Villa - veličine oko 76m², zasebne vile direktno na plaži, moderan nameštaj, belih i svetlih boja, u svom sastavu ima otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, zaseban tuš, wc, fen, garderober, klimu, ventilator, TV, telefon, WLAN (bez doplate), aparat za čaj/kafu, mini bar, sef i terasu sa pogledom na more.
Deluxe Beach Villa - veličine oko 76m², opremljene kao Beach Vila, kvalitetnije nameštena, sa maldivskom ljuljaškom na plaži.
Jacuzzi Deluxe Beach Villa - veličine oko 76m², opremljene kao Deluxe Beach Villa, dodatno sa đakuzijem.
Deluxe Beach Pool Villa - veličine oko 108m², opremljene kao Deluxe Beach Villa, sa privatnim bazenom u spoljašnjem delu vile.
Sun Aqua Pool Villa - veličine oko 108m², opremljene kao Deluxe Beach Villa Pool, nalazi se na zapadnoj strani sa pogledom na zalazak sunca. 
Reef Villa - veličine oko 78m², opremljene kao Beach Villa, sagrađena na stubovima iznad vode, tradicionalno i klasično nameštena, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom, sa velikom drvenom terasom na kojoj se nalazi đakuzi i sa direktan pristup laguni.
Aqua Villa - veličine oko 90m², opremljene kao Reef Villa, dodatno sa garderoberom i velikom terasom sa bazenom, ležaljkama i mrežom iznad vode.

Ishrana
all inclusive.

Sport
Uključeno: fitnes centar, badminton, odbojka, tenis, stoni tenis, pikado, bilijar.
Uz doplatu: sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
Opustite se u lepom „Sun Aqua Spa“, jednoj od šest soba za tretmane, odaberite jednu od brojnih masaža i tretmana.

All inclusive
Bogat švedski sto za doručak, ručak i večeru u restoranu „The Aqua“, odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, sokovi u limenkama, pivo, domaće vino i odabrana žestoka pića) od 10 do 24h u glavnom restoranu i barovima, popodnevni čaj sa sendvičima od 16 do 18h u baru pored bazena.

Dodatno
Naši gosti koji tokom boravka imaju rođendan dobijaju od hotela na poklon flašu vina i kolače. Molim naznačite prilikom rezervacije. 

Medeni mesec
Mladenci prilikom dolaska u hotel dobijaju korpu sa voćem u sobi i večeru uz sveće. Minimum 5 noćenja. Molimo da se prilikom rezervacije naznači. Vredi do 6 meseci nakon venčanja.

Godišnjice braka
Gosti koji tokom boravka obeležavaju jubilej dobijaju od hotela flašu vina i kolače. Molimo da se prilikom rezervacije naznači.

Ronjenje
Lep unutrašnji koralni greben udaljen je od 40 do 120 metara. Oprema za snorkling uz doplatu. Na ostrvu se nalazi i škola ronjenja (Five star Gold Palm PADI Dive Center / SSI Diamond Dive Center).

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 175€