Sultan Sands Island Resort 4*

Sultan Sands Island Resort

Lokacija
Nalazi se pored Bluebay Beach Resort-a na Kiwengwa plaži, na severoistočnoj obali Zanzibara. Centar Stone Town-a nalazi se na oko 45 kilometara udaljenosti, a aerodrom Zanzibar na oko 45 kilometara.

Hotel
Otvoren je 2008. godine, izgrađen u mešavini arapskog i afričkoh stila. Gostima su na raspolaganju glavni restoran sa pogledom na bazen i more, restoran sa određenim menijem, dva bara, butik, biznis centar i veliki bazen koji se prostire do plaže. Gosti takođe mogu da koriste i prostorije Bluebay Beach Resort-a.

Ishrana
All inclusive.

Sobe – ukupno 76
Pwani - veličine oko 37m2, nalaze se u bašti, sa ukusom opremljene u lokalnom stilu. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, mrežu protiv komaraca, klima uređaj, ventilator na plafonu, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, mesto za sedenje i terasu ili balkon okrenuti ka moru.
Bahari - veličine oko 21m2, opremljene kao Pwani, bliže plaži sa pogledom na more i imaju odvojen mali bazen koji mogu da koriste samo oni koji su bukirali ovaj tip sobe.

Sport

Uključeno: jedrenje na dasci, kajak, jedrenje, pedalina, katamaran, trambolina na vodi, teretana, tenis, odbojka na plaži, stoni tenis...
Uz doplatu: ronjenje

Deca
- Dečiji klub – od 3 do 13 godina
- bebisiter (na zahtev)

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: Tretmani u „Oasis Spa“

All inclusive
- doručak, ručak i večera
- snekovi – od 11 do 13 i od 15 do 18 časova
- lokalna alkoholna i bezalkoholna pića – od 11 do ponoći.

  • od 63€