Sugar Beach - A Sun Resort Mauritius 5*

Sugar Beach - A Sun Resort Mauritius

Savršena kombinacija opuštajućih trenutaka na dugoj peščanoj plaži i aktivnog odmora na kopnu ili vodi.

Lokacija
Nalazi se na dugoj, širokoj peščanoj plaži popularnog mesta Flic en Flac. Aerodrom Mahebourg nalazi se na daljenosti od oko 50 kilometara.

Hotel
Negovan, prostran kompleks u elegantnom kolonijalnom stilu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Mon Plaisir“ sa internacionalnom kuhinjom i Live Cooking švedski stolom, restoran „Tides“ koji se nalazi na samoj plaži, „Citronella Cafe“ koji služi mediteransku kuhinju, četiri bara, kompleks bazena, dodatni bazen za opuštanje, dečiji bazen, besplatan Wi-Fi, frizerski salon, prodavnice, butik, kao i sadržaji i sportska ponuda hotela La Pirogue - Sun Resort Mauricius.

Soba - ukupno 258
Garden Manor House - veličine oko 40m² (24). U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef i balkon ili terasu. Nalaze se u glavnoj zgradi „Manor House“, a imaju pogled na baštu.
Seafacing Villa - veličine oko 40m² (118), opremljene kao Garden Manor House, smeštene su u vilama kreolskog stila, a imaju pogled na baštu.
Seaview Manor House - veličine oko 40m² (56), opremljene kao Garden Manor House, smeštene su na 1. ili 2. spratu sa balkonom i pogledom na more.
Beachfront Villa - veličine oko 40m² (58), opremljene kao Seafacing Villa, nalaze se direktno na plaži, u vilama kreolskog stila sa pogledom na more.
Family Suite - veličine oko 80m² (16), dve Garden Manor House ili dve Seafacing vile povezane vratima, imaju balkon ili terasu.
Seaview Family Suite - veličine oko 80m² (13), dve Seaview Manor House sobe ili dve Beachfront Vile povezane vratima.

Ishrana
Doručak na bazi švedskog stola i večernji švedski sto u „Mon Plaisir“ ili odabrana a-la-carte jela u specijalizovanim restoranima.
Uz rezervaciju punog pansiona i all inclusivea dodatno uključena označena jela u „Citronella‘ s Cafe“ i „Tides“.

Sport
Uključeno: jedrenje na dasci, kajak, ronjenje, pedalina, čamac sa providnim dnom, tenis (sa reflektorima), joga, fitness centar, greenfee na „Ile aux Cerfs“ (bez transfera) i golf teren „Tamarina“ (uračunat transfer).
Uz doplatu: greenfee na navedenim terenima za boravak od 01.02. (oko 20 po osobi), kola za golf oko 25 po osobi / golf rundi (obavezno na „Ile aux Cerfs“ od 01.11 do 30.04., plaćanje na licu mesta), ronjenje, skijanje na vodi, kitesurfing, teniske loptice.

Lepota i zdravlja
Elegantni spa centar „Cinq Mondes Spa“.

Dodatno uključeno
Pri ranijem dolasku gosti dobijaju doručak.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju majicu, pareo, voće, flašu šampanjca i večeru uz sveće. Uz boravak od 7 ili više noći, gosti dobijaju četrdesetpetominutnu masažu po osobi / boravku (10h - 15h).

  • od 187€