Soneva Gili by Six Senses 6*

Soneva Gili by Six Senses

Položaj
Nalazi se na ostrvu Lankanfushi dužine 600 metara i širine 200 metara. Leži u jednoj od najlepših laguna maldivskog arhipelaga. Aerodrom Male udaljen je oko 12 kilometara, odnosno oko 20 minuta vožnje gliserom.

Hotel
Okružen kristalno čistom vodom. Gostima su na raspolaganju glavni restoran sa izvrsnom kuhinjom, kao i „Sense by the Sea“, restoran specijalizovan za japansko-peruanske specijalitete, bar sa posluženjem malih jela i snackova smešten direktno iznad mora, podrum za degustaciju vina i za privatne večere, bazen sa peščanim dnom, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenu, radnja, juvelirnica, biblioteka, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan internet i lekarska ordinacija.

Sobe - ukupno 45 vila
Villa - veličine oko 210m2 (29), moderno i rustično opremljene, u ekskluzivnom dizajnu. U svom sastavu imaju spavaću sobu, otvoren dnevn prostor, dva prostora za obedovanje, poluotvoreno kupatilo sa kadom/WC-om i odvojenim tušem, fen, bade mantil, klima uređaj u spavaćoj sobi, ventilator u dnevnoj sobi, TV, CD/DVD plejer, telefon, besplatan internet, sef, minibar, aparat za kafu/čaj, krovnu terasu sa ležajevima, kao i veliku terasu za sunčanje iznad vode sa delom za sedenje i direktnim pristupom moru.

Sport
Uračunato
: fitnes centar, joga, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, vožnja biciklom, windsurfing, društvene igre, windsurfing, katamaran, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi...

Ronjenje
400 metara dug unutrašnji greben udaljen je oko 300, 400 metara. PADI škola za ronjenje uz doplatu. Snorkling uračunat.

Lepota i zdravlje
Uživajte u „Six Senses Spa“ na vodi. 
Uračunato: sauna, parno kupatilo, jakuzzi. 
Uz doplatu: masaže, ayurveda tretmani.

  • od 474€