Sofitel Imperial Resort & Spa 5*

Sofitel Imperial Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na dugačkoj plaži od belog peska. Centar sa restoranima i prodavnicama udaljen je oko 5 kilometara. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kilometara, a glavni grad Port Lous udaljen je oko 25 kilometara.

Hotel
Elegantan u azijskom stilu čuven po odličnim uslugama i prvoklasnim servisom za organizovanje venčanja. Gosima su na raspolaganju glavni restoran "Ravinala" u kome se služe internacionalna jela, kineski restoran "Ming Court", japanski "Teppanuaki", restoran na plaži "Tamassa'', restoran "Jacaranda'' direktno na plaži sa ponudom jela od morskih plodova, piano bar, bar na plaži, bazen sa terasom za sunčanje i butik.

Sobeukupno 191
Superior - veličine oko 50m2 (30), u prizemlju, uređene moderno i harmonično u svežim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade mantil, TV sa muzičkim kanalima, telefon, besplatan bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu sa pogledom na baštu.
Luxury - veličine oko 50m2 (113), opremljene kao Superior, pogled na more.
Family Suite - veličine oko 75m2 (42), opremljene kao Luxury, malo udaljene od glavne zgrade, smeštene u egzotičnoj bašti u formi azijskog sela sa malim vodopadima i tropskim biljkama. Prostrane i elegantno uređeni apartmani. U svom sastavu imaju dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, dva kupatila i pogled na baštu.

Ishrana
Bogati doručak u vidu švedskog stola, za večeru švedski sto ili meni u restoranu "Ravinala'' kao i odabrana jela a-la-carte u restoranima "Ming Court'' i "Jacaranda''. A-la-carte u "Teppanyaki'' i Lobsterdinner u "Jacaranda'' uz doplatu.
Kod rezervisanog punog pansiona dodatno švedski sto ili jela na meniju za ručak u restoranu "Ravinala''. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uključeno: skijanje na vodi, wakeboard, snorkling, kajak, jedrenje na dasci, čamac sa staklenim dnom, katamaran, dva teniska terena sa reflektorima, aerobik u vodi, fitnes centar, odbojka, badminton i stoni tenis.
Uz doplatu: časovi tenisa, ronjenje, pecanje na pučini, golf teren sa 18 rupa ,,Le Tamarina''.

Lepota i zdravlje
Spa centar "SoSpa" prostire se na više od 1000m2, gostima nudi raznolike tretmane.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, voće i čokolade, Sofitel suvenir, doručak u sobi sa čašom prenušavog vina, kao i jednu večeru uz sveće/po boravku.

  • od 192€