Savoy Resort & Spa 5*

Savoy Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na čuvenoj tri kilometara dugoj plaži Beau Vallon. Centar grada Victoria nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara. Aerodrom Mahe udaljen je oko 13 kilometara. Restorana i prodavnice se nalaze u blizini.

Hotel
Otvoren leta 2014. Karakteriše ga prijatan i umeren dizajn, opuštena atmosfera i odličan položaj na ostrvu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran "Grand Savoy" koji služi internacionalne i kreolske kulinarske  specijalitete, "Gecko Bar" sa raznovrsnom ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran "Pescado" u kojem se služe riblji specijaliteti i jela od plodova mora, bazen, dečijim bazen, besplatan bežični internet, mali butik i biblioteka.

Sobe - ukupno 160
Savoy Standard - veličine oko 40m2 (40), soba modernog dizajna u svetlim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bademantil, peglu, telefon, TV, besplatan bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj / kafu, sef i terasu sa pogled na baštu.
Savoy Oceanview - veličine oko 40m² (95), opremljene kao Savoy Standard, sa balkonom i pogledom na more.
Junior Suite - veličine oko 78m² (18), opremljene kao Savoy Oceanview, prostranije, dodatno imaju odvojen dnevni boravak, Nespresso aparat i bolje su pozicionirane.
Savoy Suite - veličine oko 80m² (9), opremljene kao Junior Suite, još veće, imaju odvojen dnevni boravak sa malom kuhinjom i Nespresso aparat.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno je uračunat i švedski sto za večeru, u glavnom restoranu "Grand Savoy".  

Sport
Uračunato: fitness centar, tenis i joga.
Uz doplatu: snorkling i ronjenje (PADI, u blizini), katamaran, motorizovani sportovi na vodi npr. jet ski, skijanje na vodi, paraglajding, banana čamac (u blizini).

Lepota i zdravlje
Spa centar u lepom okruženju nudi idealne uslove za potpuno opuštanje. Za tretmane se uglavnom se koriste rodukti ekskluzivne marke “Sothys”.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, cveće i nadogradnju na višu kategoriju (u skladu sa raspoloživošću). Važi do 6 meseci nakon venčanja.

  • od 233€