Santiburi Beach Resort & Spa 5+*

Santiburi Beach Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se direktno trista metara dugačkoj, mirnoj plaži Maenam. Plaža oslikava svu lepotu i važi za jednu od plaža Koh Samuija gde ćete naći najveći mir. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 15 kilometara.

Hotel
Prostrani rizort koji je član mreže hotela "Leading Hotels of the World", napravljen je kao mirna oaza u tropskoj bašti, gostima su na raspolaganju bazen, četiri restorana, ležaljke i suncobrani na bazenu, ležaljke na plaži, a za hlad će se postarati palme i bežični pristup internetu u celom objektu.

Sobe - ukupno 77
1 Bedroom Duplex Suite - veličine oko 54m² uključujući i spoljni deo, smeštene su u glavnoj zgradi. Dvospratne sobe u svom sastavu imaju kupatilo sa WC-om, odvojen tuš, fen, bademantil, papuče, TV, DVD/CD plejer, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i balkon.
Deluxe Garden Vila - veličine oko 60m² uključujući i spoljni deo, opremljene kao 1 Bedroom Duplex Suite, samostalna vila sa terasom, u zadnjem delu rizorta.
Grand Deluxe Garden Vila - veličine oko 65m² uključujući i spoljni deo, opremljene kao Deluxe Garden Vila, u prednjem delu objekta, dodatno sa garderoberom i pregradom između spavaće sobe i dnevnog boravka. 
Grand Deluxe Garden Vila with Plungepool - veličine oko 110m² uključujući i spoljni deo, opremljene kao Deluxe Garden Vila, dodatno sa dvorištem i malim privatnim bazenom.
Deluxe Pool Villa - veličine oko 136m², uključujući i spoljni deo, opremljenost kao Deluxe Garden Vila, dodatno sa privatnim bazenom (veličine oko 3,5 metara sa 4 do 6 metara), velikom terasom sa ležaljkama.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak.
Uz rezervisan polupansion, dodatno ručak ili večera.
Uz rezervisan pun pansion, dodatno ručak i večera.

Sport
Uključeno:
 fitnes centar, tenis i teniski trener, fudbal, stoni tenis, badmington, odbojka, bilijar, kajak, stoni fudbal, iznajmljivanje bicikla, joga, džoging staza, jedrenje na dasci i pecanje.

Lepota i zdravlje
Santiburi Spa pruža Vam idealne trenutke relaksacije i opuštanja uz brojne tretmane (doplata).

Dodatno
Jedna tajlandska večera bez pića po gostu, važi za boravke od 11 vezanih noći.
Dodatno Thai Masaža za punoplatežnu osobu, važi za boravke od 15 vezanih noći.
Svakodnevno grickalice i kolači za najmlađe (između 16 i 17 časova).

Golf
Santiburi Samui Country Club je hotelski prvoklasan teren sa 18 rupa na 7000 metara prostora (72 par), lepo, brdovito okruženje i fenomenalni vidici, udaljenost oko 10 minuta. (besplatan transfer). 25% popusta za Greenfee za goste hotela.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju ukrašen krevet, tortu, korpu sa voćem, flašu penušavog vina, kasni check out do 16 časova (u zavisnosti od raspoloživosti) i 50% popusta na partnersku masažu.

  • od 72€