Rockys Boutique Resort 4*

Rockys Boutique Resort

Lokacija
Nalazi se u mirnom zalivu direktno na mirnoj, privatnoj plaži. Centra mesta Lamai nalazi se na udaljenosti od oko 2 kilometara. Restorani se nalaze na udaljenosti od oko 5 minuta hoda. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 25 kilometara. Hotelski autobus vozi do Lamaia tri puta dnevno, a do Chawenga jednom dnevno.

Hotel
Elegantan butik hotel u kome je posebna posvećena i najmanjem detalju. Više dvospratnih zgrada i vilo smešteno je u tropsku baštu. Gostima su na raspolaganju dva restorana, dva bara, dva bazena (jedan se nalazi u bašti, a drugi pored plaže), dečiji bazen, bar pored bazena, mali butik, biblioteka, igraonica za decu, masaže (uz doplatu) i bežični pristup internetu.

Sobe - ukupno 50
Deluxe Garden View - veličine oko 35m² sa spoljnim delom, u svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC-om, fen, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, peglu, klima uređaj, ventilator, min bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon ili terasa. Nalaze se u blizini plaže.
Deluxe Garden Pool View - veličine oko 40m² sa spoljnim delom, opremljene kao Deluxe Garden View, u novom delu hotela, sa pogledom na bazen.
Deluxe Junior Suite Ocean View - veličine oko 42m² sa spoljnim delom, opremljene kao Deluxe Garden View, dodatno sa delom za sedenje i pogledom na more.
Junior Suite Beachfront - veličine oko 39m² sa spoljnim delom, opremljene kao Deluxe Garden View, direktno sa iPod stanicom, nalaze se direktno na plaži.

Ishrana
Doručak uključen.
Obavezna doplata za prazničnu večeru 31.12.

Sport
Uključeno:
 kajak, snorkling, bilijar.
Uz doplatu: pecanje.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju voće, cveće, i flašu penušavog vina.

  • od 69€