RIU Montego Bay 4*

RIU Montego Bay

Lokacija
Nalazi se pored plaže, oko 4,5 km udaljen od Montego Bay-a. Od aerodroma u istom gradu udaljen oko 3 km (avioni koji uzleću se na kratko mogu čuti).

Hotel
U centralnom delu prostranog vrta. Pored glavnog restorana "Rose Hall", postoji i à la carte restoran "Kalu" (azijski), "Little Italy" (italijanski), kao i steakhouse "Mahoe Bay", koji nude raznovrsne kulinarske specijalitete (u à la carte restoranima neophodna rezervacija). 4 bara, ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena, đakuzi kada, ležaljke na plaži. U glavnoj zgradi su radnje, internet soba (posebno se naplaćuje), kao i bežični internet (uključen u cenu).

Ishrana
"All inclusive"

Sobe - 681 soba, u dvospratnoj glavnoj zgradi i u 3-4spratnoj obližnjoj zgradi.
Standard - oko 27 m², moderna, sa kupatilom/WC, fenom, televizorom (ravan ekran), radio/budilnik, telefon, pegla, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, balkon ili terasa sa pogledom na vrt.
Seaview - oko 27 m², kao i Standard, ali sa pogledom na more.
Suite - oko 57 m², kao i Standard, ali veća, na dva nivoa, sa delom za sedenje, spa kadom i odvojenim tušem, sa pogledom na vrt ili more.

Zabava
Tokom dana i uveče zabavni program, predstave i muzika uživo. Nocni klub "Pacha".

Sport
Teretana (za starije od 18 godina), 2 teniska terena, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, jedrenje na dasci, jedrenje, gnjuranje, kajak, katamaran, jedan besplatan cas ronjenja.
Dodatno: ronjenje, bilijar/snuker. Moguce je jahanje i golf. Sportovi na vodi.

Deca
Dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen i igralište.

Zdravlje i lepota
Đakuzi i sauna u "Renova Spa" (uključeni u cenu). Veliki izbor spa tretmana i masaža (za starije od 18 godina)- dodatno se naplacuje.

All inclusive
Svi obroci, snekovi i pića (24h), 3 puta nedeljno tematske večeri sa hranom (švedski sto), svakodnevna dopuna mini bara u sobi, ulaz u klub "Pacha" i piže (otvoren je 6 dana u nedelji).

Medeni mesec
Mladenci dobijaju flašu ruma i korpu sa voćem u sobi po dolasku.