Renaissance Koh Samui Resort & Spa 5*

Renaissance Koh Samui Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na rtu, na severnom delu plaže Lamai. Centar mesta Lamai udaljen je oko 5 minuta vožnje, a živahan Chaweng udaljen je oko 20 minuta vožnje. Aerodrom Koh Samui udaljen je oko 15 kilometara. Hotelski autobus vozi do Lamaia i Chawenga.

Hotel
Rizort se sastoji od višespratnih zgrada smeštenih na padini u kojima se nalaze Deluxe sobe. Ove zgrade su odvojene ulicom od ostatka resorta. Pool Ville se nalaze u donjem delu resorta, u tropskom vrtu. Gostima su na raspolaganju dva bazena sa bazenom za decu, tri restorana, butik, biblioteka i bežični pristup internetu u javnim delovima kompleksa.

Sobe - ukupno 78
Deluxe - veličine oko 51m² sa uračunatim spoljašnjim delom. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi uz doplatu, peglu, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasa sa đakuzijem, sa pogledom na baštu.
Deluxe Seaview - veličine oko 51m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe, sa pogledom na more.
Pool Villa Garden - veličine oko 130m² sa uračunatim spoljašnjim delom. Vile imaju dnevni boravak. Opremljene su kao Deluxe, dodatno imaju kadu, DVD plejer, besplatan Wi-Fi, terasu sa privatnim bazenom i ležaljkama, pogled na baštu.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno uračunata večera.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno uračunat ručak.

Sport
Uračunato: fitness centar i kajak.
Uz doplatu: joga.

Lepota i zdravlje
Spa nudi raznovrsnu ponudu tretmana, saunu i parno kupatilo (uz doplatu).

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju voće i cvećem dekorisanu sobu na dolasku.

Dobro je znati
Kupanje u moru može biti ograničeno. Preporučujemo sandale za kupanje.

  • od 72€