Recif Attitude

Položaj
Nalazi se na severozapadnoj obali sa lepim pogledom na zaliv, u blizini mesta Grand Baie koje je u daljeno oko 15 kilometara. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 60 kilometara.

Hotel
Miran i šarmantan hotelski kompleks dostupan je samo za starije od 18 godina. Gostima su na raspologanju restoran ''Le Point aux Piments'' sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom, mauricijski restorani "Kop Nou" i  Ti TABA-J", a-la-carte restoran ''L'Ocean'' u kome se serviraju specijaliteti od morskih plodova,  u bar,  bazen, besplatan bežični internet u javnim delovima hotela i spa centar ''The Spa Attitude'' (uz doplatu).

Sobe - ukupno 70
Couple - veličine oko 25m2 (31), moderno uređene u prirodnim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, besplatni Wi-Fi, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasu i pogled na baštu.
Couple Beachfront - veličine oko 25m2 (29), opremljene kao Couple, ali su bliže moru.
Couple Deluxe Beachfront - veličine oko 35m2 (10), opreljene kao Couple Beachfront, ali su prostranije.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uračunato:
 fitness centar, kajak, pedalina, čamac sa staklenim dnom, snorkling.
Uz doplatu: vožnja biciklom, ronjenje, pecanje na pučini.

Medeni mesec
Honeymoon Special: Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu ruma, mali poklon i romantičnu večeru. Minimum boravka 7 noćenja. 

  • od 57€