Punta Cana Princess Resort & Spa 4+*

Punta Cana Princess Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se direktno na Playa Arena Blanca. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 30 minuta.

Hotel
Samo za odrasle. Smešten je u lepom baštenskom kompleksu koji pored glavnog restorana „Casabe“ (švedski sto, otvorene gradnje) raspolaže sa još 4 a-la-carte restorana, od kojih je jedan Steak House „Rio Grande“ i „Swiss La Petite Fondue“ sa tipičnom švajcarskom kuhinjom i snack barom. 3 bara. Na plaži i bazenu ležaljke i suncobrani. Spa centar u blizini plaže  (tretmani uz doplatu), internet u lobiju hotela (uračunat) i radnje unutar kompleksa, upotpunjuju sadržaj hotela.

Ishrana
All inclusive. Obavezna doplata zasvečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 270
Junior Suite Deluxe: veoma prostran, tuš/wc sa whirlpool kadom, fen, TV, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator na plafonu, mini bar (dnevna ponuda sokova, vode i piva), aparat za kafu, sef, terasa ili balkon sa pogledom na baštu.

Zabava
Diskoteka, raznovrsni zabavni program, večernji program, kazino u obližnjem Bavaro Princess (shuttle uračunat).

Sport
Uračunato (delom u susednom Caribe Club Princess i Tropical Club Princess): fitness centar, tenis, streličarstvo, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi.

More inclusive
Sve usluge susednog Caribe Club Princess i Tropical Club Princess hotela.

All inclusive
Svi obroci (švedski sto ili a-la-carte), snackovi, nacionalna i internacionalna pića.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju romantično dekorisanu sobu, kasni check out (prema raspoloživosti), romantičnu večeru, flašu ruma i voće. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.