Patio Pacific Boracay 3*

Patio Pacific Boracay

Lokacija
Nalazi se na zapadnoj obali ostrva, na samo 3 minuta hoda od prelepe bele plaže dugačle četiri kilometara. Barovi, restorani i shopping se nalaze u neposrednoj blizini, što podrazumeva i tržni centar "D Mall" (na oko 10 minuta).

Hotel
Tipična srednja klasa hotel Posebno je popularan zbog svoje lokacije. Širite 6 tri sprata zgrade u  naselju nalazi u uređenim vrtovima. Više zgrada može da se postigne preko puta biti. Hotel nudi gostima Restoran "Sad Kafe" sa međunarodnim Kuhinja, dva bara, uključujući i "Jack Daniels Bar ", gde se na otvorenom opuštanje u Atmosfera da uživaju koktelima, "Teahouse" za romantične večeri uz svetlost sveća i udoban salon. Dodatno hotel ima bazen sa Jacuzzi, ležaljke i suncobrani pored bazena i suvenirnica. Vi-Fi u javne površine u naselju.

Ishrana
Švedski sto za doručak u "Garden Cafe" uključen.

Sobe - ukupno 65
Deluxe: veličine oko 16 kvadratnih metara, udobne i svetle sa malom sofom. Opremljene su kupatilom/WC, fenom, TVom, telefonom, Wi-Fi-em, klimom, mini barom, aparatom za kafu/čaj i balkonom s pogledom na tropski vrt.
Premier Standard: veličine oko 16 kvadratnih metara, opremljena kao Deluxe višim kvalitetom nameštajem. Dodatno kada i bade mantil/papuče.

Sport
Uključeno: fitnes centar.
Uz doplatu: zid za penjanje, skijanje na vodi, odbojka, iznajmljivanje bicikla i joga.

  • od 38€