Paradisus Varadero 5*

Paradisus Varadero

Lokacija
Nalazi se direktno na peščanoj plaži Varadera. Aerodrom se nalazi na oko 40 kilometara udaljenosti.

Hotel
Fantastičan hotel u grčkom stilu sa brojnim stubovima i fontanama urađenim od svetlog mermera. Kulinarski specijaliteti mogu da se dobiju u glavnom restoranu “Ara” (internacionalni; doručak ručak i večera – buffet)i u restoranu “Caribeño" (karipski; doručak, ručak, a la carte večera), tri a la carte restorana (otvoreni uveče – rezervacije su nekada neophodne, a imaju japansku, italijansku i internacionalnu kuhinju), "Chiringuito" grill (otvoren za ručak). Hotel ima i četiri bara, dva bazena sa terasom za sunčanje, ležaljkama, suncobranima i peškirima (i pored bazena i na plaži). Pristup internetu se dodatno naplaćuje, a Room service radi 24 h.

Ishrana
All Inclusive – gosti dobijaju piće za dobrodošlicu, sve obroke (buffet i a la carte), 24 sata snekovi i internacionalna pića.

Sobe
Hotel ima 429 soba koje se nalaze u dvospratnim bungalovima.
Junior Suite Garden View – ima oko 40 m², kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kadu, tuš, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, set za peglanje, klimu, mini bar (uključen u cenu i puni se svaki dan vodom i bezalkoholnim pićem), aparat za pravljenje kafe i čaja, sef, balkon ili terasu i pogled na baštu.
Junior Suite Ocean View – ima oko 40 m² - isto kao Junior Suite Garden View, samo ima pogled na more.
Master Junior Suite Royal Service – ima oko 83 m², isto kao Junior Suite Garden View, kupatilo sa hidromasažnom kadom, spoljašnju kadu, TV (flat screen), terasu sa pogledom na baštu.
Master Junior Suite Ocean View Royal Service – ima oko 83 m², isto kao Master Junior Suite Royal Service, samo ima terasu sa pogledom na more.

Zabava
U cenu je uračunat dnevni i večernji zabavni program, igranje i časovi španskog.

Sport
Uključeno: teretana, joga, aerobik, 3 osvetljena teniska terena, stoni tenis. Na plaži: odbojka, boćanje, pikado, košarka, badminton, jedrenje na dasci, pedalina, jedrenje, kajak, banana i skijanje na vodi (osim nedeljom), snorkeling, probni zaron u bazenu, ronjenje (jedan zaron dnevno).
Dodatno se naplaćuje: golf, škola ronjenja u hotelu

Zdravlje i lepota
Hotel ima “YHI SPA” centar. U cenu je uračunato: sauna i đakuzi.
Dodatno se naplaćuje: salon lepote, frizerski salon i razni tretmani.

  • od 188€