Paradise Cove Hotel & Spa 5*

Paradise Cove Hotel & Spa

Lokacija
Nalazi se na severnoj obali sa predivnim pogledom na ostrvo Coin de Mire. Mesto Grand Baie udaljeno je oko 5 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 85 kilometara.

Hotel
Prelepo dizajniran šarmantan butik hotel, nalazi se u romantičnoj laguni sa peščanom plažom, idealan za sve koji traže miran odmor i mladence. Minimalna starost gostiju je 18 godina. Gostima su na raspolaganju glavni restoran "Dining Room", a-la-carte restoran "XO" koji služi azijska jela, "Cove" koji služi morske plodove, "Indigo" koji služi internacionalna i lokalna jela, "S.T.A.Y." bar, dva bazena i butik i besplatan bežični internet.

Sobe - ukupno 47 soba i 20 apartmana
Deluxe - veličine oko 50m2 (20), lepo uređene sobe. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, aparat za čaj/kafu, mini bar, sef i balkon ili terasa sa pogledom na lagunu. 
Deluxe Premium - veličine oko 50m(27), opremljene kao Deluxe, nalaze se na prvom ili drugom spratu, dodatno sa balkonom i renoviranim kupatilom i pogledom na lagunu.
Club Junior Suite - veličine oko 60m(18), opremljene kao Deluxe, dodatno sa iPod stanicom, DVD plejerom i Nespreso aparatom.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak u restoranu "Dining Room" i švedski sto za večeru u "Dine Around" ili švedski sto u restoranu "Dining Room".
Za rezervisan all inclusive dodatno a-la-carte meni uključen.

Sport
Uključeno u cenu: fitnes centar, joga, skijanje na vodi, čamac sa staklenim dnom, snorkling, jedrenje na dasci, pedalina, kajak, tenis.
Dodatno se naplaćuje: parasailing, iznajmljivanje bicikla, kitesurfing, ribolov na pučini.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju jednu slatkiše i voće u sobi, čas kuvanja, koktel, torbu za plažu, šešir, večeru pod svećama i flađu penušavog vina. 
Kod rezervacije Deluxe Premium ili Club Junior Suite dobija se šampanjac i 50% popusta na prvi spa tretman za mladu. Minimalna dužina boravka 7 noći.

  • od 169€