Olhuveli Beach & Spa Resort 4+*

Olhuveli Beach & Spa Resort

Lokacija
Nalazi se u južnom Male atolu, direktno na spoljnom grebenu i udaljen je 45 minuta vožnje gliserom od aerodroma.

Hotel
Nalazi se na ostrvu obraslom tropskom vegetacijom duzine 900 metara i širine 100 metara. U svom sastavu ima recepciju (internet uz doplatu), prodavnicu suvenira, zlataru, sobu za čitanje sa odabranim delima, glavni otvoreni restoran, a-la-carte restoran sa velikom terasom sa koje se pruža pogled na prelepu lagunu, bar na otvorenom i snek bar na bazenu. U sklopu hotela se nalaze i dva bazena, kao i bazen za decu (ležaljke i peškiri su uključeni u cenu), a prelep “Sun Spa” poziva na opuštanje.

Sobe
Deluxe sobe
- (4*) (63) udobno nameštene. U svom sastavu imaju tuš, toalet, fen, ventilator na plafonu, klimu, minibar (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, sat TV, sef, dnevni boravak, aparat za kafu/čaj, terasu ili balkon sa pogledom na plažu i lagunu.
Vila na vodi - (21), opremljene su kao Deluxe sobe, nalaze se iznad vode, poseduju kadu, bide, CD player, prostran dnevni boravak sa ručno napravljenim nameštajem od tikovine, terasu za sunčanje sa ležaljkama i direktnim pristupom moru.
Jacuzzi vile - ukupno (32), opremljene kao i Vile na vodi, dodatno sa đakuzijem na velikoj privatnoj terasi.

Ishrana
Švedski sto za sve obroke.

Sport
Uključeno u cenu:
 odbojka, badminton, pikado i stoni tenis.
Uz doplatu: teretana, bilijar, tenis, wind i kite surfing, ronjenje, jedrenje. Spa tretmani, sauna, parno kuparilo i đakuzi.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 183€