Now Larimar Punta Cana 5*

Now Larimar Punta Cana

Lokacija
Nalazi se direktno na plaži Playa Bávaro. Aerodrom Punta Cana udaljen je oko 30 minuta.

Hotel
Resort sa tipično karipskim ambijentom idealno je mesto za odmor. Ukupno 14 restorana (8 a-la-carte) i 12 barova brine se o kulinarskoj raznovrsnosti. Pored 2 restorana sa samoposluživanjem, tu su i gourmet restorani sa internacionalnim specijalitetima u ponudi. U okviru resorta nalaze se 2 velika bazenska kompleksa sa 2 đakuzija i 5 bazena, od toga 2 eksluzivna bazena za Preferred Club goste i jedan dečji bazen. Na bazenima i na plaži na raspolaganju su ležaljke, suncobrani i peškiri. Spa centar. Besplatan Wi-Fi u celom rizortu.

Ishrana
All inclusive. Obavezna doplata za svečanu večeru na 31.12.

Sobe - ukupno 720
Deluxe Garden View: oko 40m², moderno uređene, sa đakuzi kadom, odvojen tuš/WC, fen, bade-mantil/papuče, TV, telefon, pristup internetu (Wi-Fi, uračunat), pegla/daska za peglanje, klima, plafonski ventilator, mini bar (puni se svakodnevno bezalkoholnim pićima, sokovima i pivom), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na vrt.
Deluxe Garden Swim-Up: oko 40m², kao Deluxe Garden View, direktan pristup bazenu preko terase.
Deluxe Tropical View: oko 46m², kao Deluxe Garden View.
Deluxe Pool View: oko 46m², kao Deluxe Tropical View, pogled na bazen.
Deluxe Partial Ocean View: oko 46m², kao Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.
Preferred Club Deluxe Tropical View: oko 54m², kao Deluxe Tropical View, sa đakuzijem na terasi ili balkonu. Uračunate Preferred Club usluge: privatni check-in/-out, usluga konsijerža, kvalitetno opremljen mini bar, pristup Preferred Club lobiju (internet stanica, kont.doručak, Hors d’Oeuvres posle podne), 2 odvojena bazena sa konsijeržom.
Preferred Club Deluxe Pool View: oko 54 m², kao Preferred Club Deluxe Tropical View, sa pogledom na bazen.
Preferred Club Deluxe Partial Ocean View: oko 54m², kao Preferred Club Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.
Deluxe Family Room: oko 92m², kao 2 Deluxe Tropical View sobe, specijalno za porodice.

Zabava
Pozorište sa večernjom zabavom, tematske večeri, nedeljno zanatska pijaca, diskoteka na otvorenom, časovi plesa i španskog jezika, bioskop na plaži.
Uz doplatu: kazino, kuglanje.

Sport
Uračunato:
 fitness centar, aerobik, 2 teniska terena, odbojka na plaži, oprema za snorkeling, ronjenje, jedrenje, kajak.

All inclusive
Unlimited Luxury: svi obroci, užina 24h, internac. pića, 24h room service, mini bar, služenje pića na plaži i bazenu, AMResorts Dining Experience-Program.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu (do 9 meseci nakon venčanja), kao i putnici koji obeležavaju godišnjicu venčanja dobijaju besplatan Honeymoon paket. Premium Honeymoon paket sa romantičnom večerom i korišćenjem spa besplatno uz rezervaciju sobe Preferred Club Deluxe Partial Oceanview za najmanje 7 noći. Internac. venčani list se mora priložiti u hotelu.

  • od 90€