Melia Caribe Tropical 5*

Melia Caribe Tropical

Lokacija
Direktno na prelepoj peščanoj plaži Punta Cane. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 20 km.

Hotel
Veliki hotelski kompleks usred velikog tropskog vrta, sa malim hotelskim vozićem. Sadržaj hotela čini ukupno 13 restorana, od kojih 3 a-la-carte restorana sa internacionalnim, francuskim, tajlandskim, dominikanskim i meksičkim specijalitetima. Gostima kategorije "The Level Adults Only" ekskluzivno stoji na raspolaganju restoran "Cuatro", kao i privatni bazen i deo plaže. 13 barova i Fun Pub se takođe brinu za raznovrsnost gastronomske ponude. Na 10 bazena, kao i na plaži, u ponudi su ležaljke, suncobrani i peškiri. Spa (uz doplatu), internet (WLAN odeljak u lobiju).

Ishrana
All inclusive

Sobe - 1100 u 52 bungalova
Deluxe Junior Suite: oko 42 m2, prostrani, kupatilo/tuš/wc, fen, TV, telefon, pegla, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/ čaj, sef, dnevni boravak, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe Family Junior Suite: oko 42 m2, kao Deluxe Junior Suite, u blizini dečijeg kluba i dečijeg bazena. Namenjen porodicama, 2 dodatna ležaja i jedna sofa, 2 TV-a, Play Station na zahtev, minibar sa mlekom i sokovima.
Master Suite The Level: oko 48 m2, kao Deluxe Junior Suite, dnevni i spavaći deo sa odvojenim šiber vratima, sa jacuzzi i odvojenim tušem, bade mantil, CD player. Uračunate The Level usluge: privatni check-in, besplatan ulaz u "Gabi Club", privatna plaža sa conciergom, The Level Lounge sa kon. doručkom, popodnevni čaj, internet u lounge-u, room servise 7-23h, concierge usluga.
Junior Suite with Whirlpool The Level Adults Only: oko 42 m2, kao Master Suite The Level, u  "Adults Only" delu, sa whirlpool-om u blizini plaže.

Zabava
Celodnevni zabavni program, kursevi jezika i kuvanje.
Uz doplatu: kazino.

Sport
Uračunato: fitnes centar, 6 teniskih terena (osvetljenje uz doplatu), zid za sportsko penjanje, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, ronjenje u bazenu, kajak, windsurfing.
Uz doplatu: ronjenje, snorkling, jedrenje.

Golf
Golf teren sa 27 rupa. Green Fee uračunat. Obavezan Golf cart i oprema uz doplatu. Max handicap: 36

  • od 82€