Melati Beach Resort & Spa 5*

Melati Beach Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se direktno na plaži Thongson Bucht, na severo-istoku ostrva. Mesto Chaweng u kome se nalaze restorani i prodavnice nalaze se na udaljenosti od 15 minuta. Aerodrom se nalazi na oko 10 minuta.

Hotel
Ovaj luksuzni hotelski kompleks spaja tradicionalni južno-tajlandski stil sa modernim elementima. Usred tropskog vrta sa potocima, nalaze 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom i barom na bazenu. Gostima su na raspolaganju dva restorana koja služe tajlandsku, internacionalnu kuhiju i morske plodove, bar na plaži, fitnes centar, malu biblioteku sa internet kutkom, spa centar i bežični pristup internetu. Zbog svoje lokacije idealan je za porodice. U dečijem klubu (koji radi od 9 do 19 časova) uključena su bezalkoholna pića.

Sobe - 77
Grand Deluxe - veličine oko 77m2, smeštene su na prvom spratu zgrade, u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, telefon, TV, DVD plejer, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj i prostrani balkon sa kaučem i kadom.
Garden Pool - veličine oko 144m2, smeštene u prizemlju pored privatnog bazena, opremljene kao Grabd Deuxe, dodatno sa terasom sa privatnim bazenom, delom za sedenje, malom baštom i spoljašnjim tušem.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno večera.

Sport
Uključeno: fitnes centar i kajak.
Uz doplatu: spa centar i iznajmljivanje bicikla.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju dekoraciju sobe, korpu sa voćem i flašu penušavog vina. Važi za minimum pet noćenja.
Za boravak od 10 i više dana, dodatno večera za dvoje (bez pića).

  • od 70€