Meeru Island Resort 4+*

Meeru Island Resort

Lokacija
Ostrvo Meeru dugačko je oko 1200 metara, a 600 metara široko. Idealno je mesto za ronioce. Aerodrom Male udaljen je oko 45 kilometara, gliserom oko 55 minuta vožnje.

Hotel
Ovaj resort ušuškan je u plantažama papaje i palmi, poseduje 2 prijemna odeljenja, 2 glavna restorana „Farivalhu“ i „Maalan“, 3 A-la-carte restorana, 7 barova, veliki bazen za odrasle, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, ležaljke i peškire na bazenu, ležaljke na plaži, bibilioteku, internet cafe (uz doplatu), suvenirnicu, juvelirnicu, frizerski salon i lekarsku ordinaciju.

Sobe - ukupno 286
Standard - veličine oko 50m2 (3*) (22), bungalovi u unutrašnjosti ostrva, prostrani i jednostavno opremljeni sa popločanim podom. U svom sastavu imaju kutak za sedenje, kupatilo sa tušem/WC-om, fen, TV, CD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef i natkrivenu terasu sa pogledom na baštu.
Jacuzzi Villa - veličine oko 85m2 (83), opremljene kao Standard, komfornije, dodatno imaju natkriveni paviljon za odmor sa površinom za ležanje i sa otvorenom terasom sa sopstvenim đakuzijem okrenutim ka moru.
Beach Villa - veličine oko 50m2 (kategorija 4*) (77), samostalne vile, opremljene kao Standard, sa polu otvorenim kupatilom i sopstvenom terasom, okrenute ka okeanu.
Jakuzzi Beach Villa - veličine oko 80m2 (83), opremljene kao Beach Villa, komforne, dodatno sa DVD plejerom, natkrivenim paviljonom za mir i odmor i otvorenom terasom, okrenute ka okeanu.
Water Villa - veličine oko 60m2 (27), opremljene kao Beach Villa, komforne, sa DVD plejerom, privatnom terasom za sunčanje i direktnim pristupom okeanu.
Jacuzzi Water Villa - veličine oko 85m2 (kategorije 5*) (77), opremljene kao Water Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforne i moderne, sa velikim kupatilom i velikom drvenom platformom.

Zabava
Povremeno zabavni program.

Sport
Uračunato:
 odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar.
Uz doplatu: surfing, katamaran, pecanje na pučini, fitnes centar, badminton, 2 terena za tenis (osvetljena), iznajmljivanje bicikla, golf.

Ronjenje
Do unutrašnjeg grebena pogodnog za snorkling stiže se brodićem za oko 10 minuta (oko 6 dolara po osobi). Snorkling izleti, škola ronjenja (PADI) i oprema se mogu dobiti uz doplatu.

Lepota i zdravlje
Dva „Duniye Spa“ centra, jedan od njih je iznad mora, a drugi na kopnu.
Uz doplatu: masaže i tretmani lepote.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 169€