Medhufushi Island Resort 5*

Medhufushi Island Resort

Lokacija
Ostrvo Medhufushi (1 kilometara dugačko i 200 metara široko) nalazi se u Meemu atolu. Aerodrom Male udaljen je 130 kilometara, oko 40 minuta leta hidroavionom.

Hotel
Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima, plažom, radnjom, bibliotekom, internetom (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

Sobe - ukupno 120 vila
Beach Villa - veličine oko 65m2 (58), samostalne, komforne vile, nalaze se direktno na plaži, međusobno udaljene oko 2 metara. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa spoljnim tušem, WC, fen, bade mantil, TV, radio/CD-plejer, telefon, klimu, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa drvenom ljuljaškom i internet (uz doplatu).
Beach Villa Suite - veličine oko 71m2 (8), opremljene kao Beach Villa, u svom sastavu imaju dve spavaće sobe i dva kupatila sa dodatnim prostorom za sedenje između soba.
Water Villa - veličine oko 60m2 (44), opremljene kao Beach Villa, dodatno sa kadom, postavljene su na stubovima direktno u laguni i imaju direktan prilaz moru.
Beach Villa Suite - velične oko 178m2 (od toga 42m2 spoljašnji deo) (8), sastoje se od dve Beach ville povezane verandom, sa dodatnim prostorom za sedenje i kadom.

Zabava
Uključeno: više puta nedeljno večernja animacija.
Uz doplatu: razni izleti brodom.

Sport
Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado. 
Uz doplatu: banana čamac, kajak, surfing, skijanje na vodi, pecanje na pučini, jedrenje katamaranom.

Ronjenje
Spoljni greben ovog resorta je prvoklasno mesto za ronjenje. Nalazi se na oko 600-700 m od obale. Snorkling izleti, oprema i kursevi ronjenja u PADI centru uz doplatu.

Lepota i zdravlje
U prelepom Spa centru iznad vode. U posebnoj atmosferi može se uživati u raznolikim tretmanima.
Uz doplatu: masaže, tretmani za ulepšavanje .

Stalni gosti
Gosti koji su već bili u ovom resortu dobijaju po dolasku 1 korpu sa voćem, flašu vina, kao i posebnu večeru. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 128€