Malahini Kuda Bandos 3+*

Malahini Kuda Bandos

L​okacija​
​Ovo malo ostrvo nalazi se na jugu Sevrnog Male atola. Do sestrinskog ostrva Bandos Island može se doći brodom. Aerodrom Male​ udaljen je oko 10 minuta vožnje gliserom. Koralni greben se nalazi odmah ispred ostrva i pruža odličnu priliku za ljubitelje snorklinga.

Hotel
​​Novoizgrađeni rizort nalazi se na malom, gotovo kružnom ostrvu, prečnika oko 200 metara. ​Hotel je opremljen jednostavno i moderno. ​​Prelepe plaže od belog peska i tirkizne lagune učiniće vaš odmor idealnim. Gostima su na raspolaganju različiti vodeni sportovi i zabavni sadržaji. Bujna tropska vegetacija unutar ostrva čini ostrvo romatičnim i pruža osećaj netaknute prirode. Restoran „Maaga“​ služi internacionalnu kuhinju, dok restoran „The Bluu“ ​služi lagane obroke noću. U „Baru 75“​ možete završiti dan egzotičnim koktelom.

​Sobe - ukupno ​117
Classic -  veličine ​oko ​17m​2, nalaze se u dvospratnim zgradama u unutrašnosti ostrva. U svom sastavu imaju kadu/tuš, WC, ​klimu, aparat za kafu/čaj i besplatan WIFI.
Deluxe - veličine ​oko 27​m2​​, isto su opremljene kao i Classic, i imaju ​​delimičan pogled na Indijski okean.
Superior​ - veličine ​oko​ 18m​2, prostranije i imaju pogled na more.​
Garden - veličine od 22 do 24 m​2​, nalaze se na drugoj strani ostrva, dodatno poseduju telefon i pogled na bujnu tropsku vegetaciju.
Beach Vill​a​ - veličine ​oko​ 40 m​2,​ nalaze se na severnoj plaži ostrva, dodatno poseduju spoljašnje kupatilo, minibar i TV.

Fitness
​Odbojka na plaži, fudbal, bilijar, stoni tenis, fitnes, snorkling,​ drfuštvene igre.​
Uz doplatu: ​ronjenje​ (PADI), ​k​anu, ​s​urf, Jet-Ski, ​masaže, spa tretmani.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.

  • od 105€