LUX South Ari Atoll 5*

LUX South Ari Atoll

Iskusite na ovom dugačkom ostrvu raznovrsni svet LUX hotela. 

Lokacija
Nalazi se na Južnom Ari atolu na ostrvu Didhoofinolhu dužine 2.000 metara i širine oko 200 metara u sred dugačke lagune. Aerodrom Male nalazi se na udaljenosti od oko 104 kilometara, što je otprilike 30 minuta vožnje hidroavionom.

Hotel
Luksuzan hotel modernog dizajna renoviran u leto 2016. godine. U svojoj ponudi ima restoran East Market sa azijskom kuhinjom izgrađen na stubovima iznad vode, restoran Senses sa orijentalnom kuhinjom, internacionalni tematski švedski stolovi u restoranu MIXE, Umami sa japanskim jelima, Alegria nudi italijansku kuhinju, šest različitih barova: Beach Rouge, Lagoon Bar i Veli i bar na bazenu sa užinom. Pored toga hotel ima i suvenirnicu, butik, biblioteku, bespatan Wi-Fi. 

Sobe - ukupno 193
Beach Pavilion - veličine oko 65m², u bungalovima sa po dve stambene jedinice, moderne i u svetlim bojama, u svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, iPod stanicu, klimu, plafonski ventilator, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, terasu sa direktnim pristupom moru i pogled na more.
Beach Villa - veličine oko 95m², opremljene kao Beach Pavilion, vila sa jednom stambenom jedinicom, sa većim kupatilom. 
Beach Pool Villa - veličine oko 116m² sa spoljašnjim delom, opremljene kao Beach Villa, sa većim otvorenim kupatilom i privatnim bazenom.
Water Villa - veličine oko 98m², opremljene kao Beach Villa, na stubovima u laguni, dodatno sa većim zatvorenim kupatilom sa kadom, velikom terasom sa dnevnim krevetom, ležaljkama i direktnim pristupom moru, prozor na podu za posmatranje podvodnog sveta. 
Romantic Pool Water Villa - veličine oko 110m², opremljene kao Water Villa, na istočnoj strani, dodatno sa drvenom terasom sa visećim ležaljkama i privatnim bazenom.
Temptation Pool Water Villa - veličine oko 220m², opremljene kao Romantic Pool Water Villa, ekskluzivnije opremljene, sa odvojenim dnevno spavaćim delom, đakuzijem i većom terasom. 

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Za rezervacije polupansiona dodatno večera.
Za rezervacije punog pansiona dodatno za ručak i večeru Dine-Around odnosno sva označena jela u svim restoranima (osim Umami) uračunata. U Umami uz doplatu. 

Sport
Uračunato: fitnes, tenis, stoni tenis, bilijar, pedalina, kajak.
Uz doplatu: najam bicikala, windsurfing, kite-surfing, skuter na vodi, jedrenje katamaranom, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, flyboarding, banana čamac, pecanje na pučini. 

Lepota i zdravlje
Lep spa-centar LUX* Me sa četiri prostorije za tretmane iznad vode, različite masaže i tretmani na plaži. 

Zabava
Svakodnevno muzika uživo, ponekad bioskop na otvorenom i noćni klub. 

Deca
Top popusti za decu: jedno dete do 11 godina u sobi sa roditeljima plaća samo Green taksu u iznosu od 6 eura po detetu/noćenju. 
Popust za porodice: do dvoje dece u odvojenom Beach Pavilion-u ili Beach Villi dobijaju 10% popusta
Dečiji  klub: za decu od 3 do 12 godina, deca ispod 3 godine uz pratnju roditelja ili bebisitera, svakodnevno od 10 do 22 časa sa mnogim aktivnostima. 

Dodatno
Naši gosti u Beach Pavilion dobijaju u hotelu flašu belog vina, u ostalim kategorijama Sunset Cruise sa Dhoni čamcem. Minimalan boravak od 10 noćenja.
Naši gosti imaju pristup hotelskom lounge-u na aerodromu Male za vreme čekanja hidroaviona.

Ronjenje
Greben je udaljen oko 300 do 600 metara. Oprema uračunata, škola ronjenja Euro Divers (PADI) nudi različite ronilačke sportove. 

  • od 282€