Legian Beach Hotel 4*

Legian Beach Hotel

Lokacija
Samo je malom ulicom odvojen od prelepe Legian plaže. Centar živahnog mesta Kuta sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama nalazi se na samo nekoliko minuta hoda. Aerodroma Denpasar nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara.

Hotel
Kompleks je izgrađen u balinežanskom stilu, a smešten je očaravajućoj egzotičnoj bašti. Hotelski kompleks se sastoji od bungalova svaki sa po 2. do 3. jedinice i glavnom zgradom. Prijateljski raspoloženo osoblje hotela Vam može ponuditi mir i relaksaciju. Gostima su na raspolaganju pet otvorenih restorana, četiri bara, dva bazena sa dečijim bazenom i barom u bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu, spa centar (uz doplatu), i Wi-Fi u celom kompleksu. 

Sobe - ukupno 218
Superior - veličine oko 31m², smeštene su u glavnoj zgradi u istočnom delu kompleksa. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i WC-om, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, aparat za kafu i čaj i balkon ili terasa.
Deluxe - veličine oko 45m², opremljene kao Superior, prostranije i imaju sofu. 
Deluxe Garden Bungalow - veličine oko 37m², opremljene kao Superior, smeštene u bungalove sa po 2. do 3. smeštajne jedinice, komforno uređene, dodatno imaju terasu i nalaze se u bašti.
Deluxe Beach Bungalow - veličine oko 48m², opremljene kao Deluxe Garden Bungalow, nalaze se bliže plaži i bazenu.
Deluxe Pool Villa - veličine oko 112m², uključujući i otvoreni prostor, (39m² stambenog prostora). Opremljene  kao i Deluxe Garden Bungalow, dodatno imaju đakuzi u kupatilu, mali privatni bazen (2,2 x 7 metara), tuš na otvorenom, pristup ekskluzivnom Purple Chita laundžu koji je otvoren od 11 do 19 časova, a u kome se služe bezalkoholna pića, kafa, čaj, snekovi i kokteli u periodu od 17 do 18 časova.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola. 
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno za ručak ili večeru odabir od tri jela.
Uz rezervaciju all inclusive usluge, dodatno ručak i večera - jastog nije ukljčen u paket.

Sport
Uključeno: teretana, Thai Chiteniski.
Uz doplatu: škola surfovanja i ronjenja. 

Zabava
Redovan noćni program sa tradicionalnim plesnim nastupima.

  • od 59€