Le Royal Méridien Beach Resort & Spa 5+*

Le Royal Méridien Beach Resort & Spa

Doživite pravi odmor na poznatoj Jumeirah plaži: hotel se nalazi direktno na 200m dugom privatnom delu plaže, a za dodatni užitak tu je veliki tropski vrt i odličan izbor restorana i barova.

Lokacija
Nalazi se direktno na 200 metara dugom delu lepe i široke Jumeirah plaže. Centar grada udaljen je oko 25 kilometara, a aerodrom Dubai je na oko 30 kilometara. 

Hotel
Prvoklasni hotel odličnom uslugom. Sastoji se od tri hotelska dela: glavne zgrade, sporedne zgrade i Tower-a koji je povezan sa glavnom zgradom. Gostima su na raspolaganju trinaest restorana i barova sa bogatom gastronomskom ponudom. Uživajte u italijanskim specijalitetima u Ossigeno, meksičkim jelima u restoranu Maya, arapskim jelima u restoranu Al Khaimah, azijskim specijalitetima u Zengo, u stekovima Rhodes Twenty10 ili u svežim ribljim specijalitetima u modernom restoranu Geales. U prostranom vrtu se nalaze tri bazena od kojih su dva sa integrisanim barom. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani. Veče možete provesti u baru Shades, kao i u Maya Rooftop baru ili modernom Latitude 25 baru. Ponudu hotela zaokružuju tea lounge, café u lobiju, dečiji klub, igralište za decu, salon lepote, wellness centar sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem i hamamom, frizer, juvelirnica i razne prodavnice. Wi-Fi u celom hotelu.

Sobe - ukupno 504 
Super Deluxe Land View: veličine oko 35m², u glavnoj ili sporednoj zgradi, renovirane i moderne, u svom sastavu imaju kupatilo/WC, fen, bade mantil, sobne papuče, TV, telefon, Wi-Fi, CD/DVD plejer, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon sa pogledom na kopnenu stranu i batler servisom na poziv.
Super Deluxe Sea View: veličine oko 35m², opremljene kao Super Deluxe Land View, pogled na more.
Royal Club Tower Room: veličine oko 40m², u Tower zgradi sa zasebnim check-in-om, vrlo elegantne i luksuzne. Opremljene kao Super Deluxe Land View, dodatno imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, iPod stanicu, bočni pogled na more i 24h batler servis. Uračunate su usluge Cluba: kontinentalni doručak u lounge-u (7-11h), tokom dana odabrana bezalkoholna pića, popodnevni čaj sa pecivom i malim sendvičima (15-17h), Happy Hour sa odabranim koktelima i kanapeima (18-20h), transfer od/do Dubai International aerodroma. Posle 18h deci i osobama ispod 21 godine boravak u Lounge-u nije dozvoljen. 
Deluxe Suite: veličine oko 74m², opremljene kao Super Deluxe, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, 2 TV-a, kupatilo/WC, odvojenim tuš, iPod stanicom, pogledom ka kopnu ili moru.
Royal Club Tower Suite: oko 83 m², kao Deluxe Suite, sa pofledom na more, uključene usluge ako u Royal Club Tower Room.

 

 

ISHRANA bogati švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona večera u formi švedskog stola ili meni u različitim restoranima hotela, kao i u jednom od 4 restorana obližnjeg Grosvenor House Dubai hotela. 

SPORT: uključeno: fitness sala i dodatni prostor za fitness isključivo za decu 12-15 godina, 4 teniska terena (sa osvetljenjem), 1 klimatizovani skvoš teren. Uz doplatu: reketi i loptice za tenis i squash, windsurfing, katamaran, kajak, jedrenje. 

 

 

MORE INCLUSIVE 

Polupansion-specijal: polupansion uračunat u periodu 1.5.-31.10. (ne može se kombinovati sa uštedama)

Piće dobrodošlice na dolasku

Svakodnevno voće, mineralna voda i lokalne novine u sobi  

  • od 137€