Le Meridien Koh Samui Resort & Spa 5*

Le Meridien Koh Samui Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na mirnom delu peščane plaže Lamai. Centra mesta Lamai nalazi se na oko 5 minuta vožnje. Aerodrom Koh Samui nalazi se na oko 30 minuta vožnje.

Hotel
Ekskluzivan objekat, sastoji se od više višespratnih zgrada i samostalnih vila koje su raspoređene po bašti. Gostima su na raspolaganju restoran sa tajlandskim i internacionalnim specijalitetima, veliki bazen, bar pored bazena, molo sa mestima za opuštanje i pristup bežičnom internetu u celom resortu.

Sobe - ukupno 77
Verandah Suite - veličine oko 45m² sa spoljnim delom, smeštene na prvom spratu. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i WC-om, odvojen tuš, fen, klima uređaj, TV, DVD plejer, telefon, mini bar, aparat za čaj i kafu i sef.
Terrace Suite - veličine oko 50m² sa spoljnim delom, opremljene kao Verandah Suite, smeštene su u prizemlju i dodatno imaju terasu sa delimičnim pogledom na bazen.
Plunge Pool Suite - veličine oko 50m² sa spoljnim delom, opremljene kao Verandah Suite, u prizemlju, imaju direktan pristup bazenu sa terase.
Pavillon Pool Villa - veličine oko 105m², zasebne vile sa privatnim bazenom (7 x 3 metra).

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona dodatno večera. 

Sport
Uračunato: fitnes centar, aerobik, joga, tajlandski boks.
Uz doplatu: spa

Lepota i zdravlje
Luksuzna Le Spa nudi tretmane, tajlandske masaže, kozmetičke usluge kao i spa pakete. (uz doplatu)

Medeni mesec
Mladenci dobijaju dekorisanu sobu, kolač u sovi po dolasku i šezdesetominutnu masažu ua dve osobe. Važi za rezervaicju od minimum 5 vezanih noći.

  • od 84€