Le Meridien Fishermens Cove 5*

Le Meridien Fishermens Cove

Lokacija
Nalazi se na severozapadu ostrva Mahé, u zapadnom delu Beau Vallon plaže. Aerodrom Mahe nalazi se na udaljenosti od oko 15 kilometara.

Hotel
Pripada čuvenom "Le Meridien" lanca hotela. Prvoklasni hotel pleni svojim šarmom neobičnog dizajna, sređen lokalnim granitom i drvetom. Smešten u tropskom vrtu, hotel nudi mirnu lokaciju idealnu za opuštajući odmor. Gostima su na raspolaganju glavni restoran "Le Cardinal" sa različitim tematskim švedskim stolom, a la carte restoran "Le Bourgeois" koji nudi riblje specijalitete, „Sunset Bar" sa predivnim pogledom na Indijski okean, bar "Cocoloba", bazen, butik i besplatan bežični internet u celom objektu. 

Sobe - ukupno 68
Superior Ocean View - veličine oko 30m2 (19), smeštene u glavnoj zgradi, modernog dizajna i sa ukusom uređene. U svom sastavu imaju otvoreno kupaotilo sa kadom, tušem, odvojeni WC, fen, bademantil, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj / kafu, sef i balkon ili terasu sa pogledOM na more.
Deluxe Ocean View - veličine oko 45m2 (12), opremljene kao Superior Ocean View, smeštene u bungalovima, prostranije sa većim kupatilom, dodatno ima garnituru za sedenje i terasu sa drvenim podom sa pogledom na more.
Junior Suite Ocean View - veličine oko 45m2 (13), opremljene kao Superior Ocean View, bez otvorenog kupatila, modernijeg dizajna, dodatno ima terasu sa pogledom na more.
Family Suite Garden View - veličine oko 60m2 (4), opremljene kao Deluxe Ocean View, prostranije, sa većom terasom i pogledom na baštu.
Executive Suite Ocean View - veličine oko 70m2 (6), opremljene kao Deluxe Ocean View, dve smeštajne jedinice u nizu bungalova, dodatno sa aparatom za espreso i terasom.

Ishrana
Buffet doručak u restoranu "Le Cardinal".
Kod rezervisanog polupansiona, dodatno večera na bazi švedskog stola u restoranu "Le Cardinal".
Kod rezervacije punog pansiona a la carte ručak u restoranu "Cocoloba".

Sport
Uključeno: snorkeling, fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, kanu i boćanje.
Uz doplatu: škola ronjenja u blizini. 

Medeni mesec
Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, keks, torbu za plažu i popust od 50% na tradicionalne masaže i jedan koktel po osobi. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Dete je dozvoljeno u sobama Junior Suite i Senior Suite.

  • od 207€