Le Domaine de l'Orangeraie 4+**

Le Domaine de l'Orangeraie

Stilski spoj modernog i tradicionalnog nudi mir i opuštanje. Ogromne granitne stene i bele, skrivene peskovite uvale prižiće vam odmor iz snova.

Lokacija
Nalazi se direktno u prelepom peščanom zalivu. Kompleks je odvojen malim ostrvskim putevima. Na pešačkoj udaljenosti nalazi se centra mesta gde se nalaze pristanište, prodavnice i restorani.

Hotel
Nalazi se na malom brdu, a krasi ga poseban ambijent. Gostima su na raspolaganju restoran „Santosha“ i a la carte restoran „Le Combava“ (zatvoren sredom) u kojima služe internacionalnu i kreolsku kuhinju, prostrani bazen sa barom, lounž i bar na plaži nalaze se na drugoj strani male ostrvske ulice, butik, biblioteka, treći lounž bar i besplatan Wi-Fi u otvorenim oblastima.

Sobe - ukupno 63
Garden Villa - veličine oko 60m² (20), moderno uređene u veselim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom i WC-om, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu / čaj i terasu ili balkon sa pogledom na vrt.
Garden Suite Residence - veličine oko 100m² (8), opremljene kao Garden Villa, sa odvojenom dnevnom / spavaćom sobom i otvorenim kupatilom.
Villa de Charme - veličine oko 70m² (31), opremljne kao Garden Villa, uređene visokokvalitetnim drvetom u prirodnim bojama. Zasebne vile smeštene na brdu i imaju otvoreno kupatilo sa kadom, besplatan Wi-Fi, balkon i pogled na baštu.
Villa de Charme Elegance  - veličine oko 100m² (3), opremljene kao Villa de Charme, sa privatnim đakuzijem.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona dodatno večera na bazi švedskog stola u restoranu „Santoshi“. U restoranu „Le Combava“ obroci mogući uz delimičnu doplatu.

Sport
Uračunato: snorkling.
Uz doplatu: kajak, pedalina, škola ronjenja (PADI) se nalazi u blizini.

Lepota i zdravlje
Spa centar “Eden Rock” smešten je u idiličnu atmosferu na padini brda sa pogledom na Indijski okean.

 

  • od 197€