Lanka Princess Hotel 4+*

Lanka Princess Hotel

Hotel je izgrađen u tradicionalnom stilu i renoviran u leto 2016. godine. Poznat je po svojoj jedinstvenoj koncepciji: odmor na plaži u kombinaciji sa zdravljem, terapijama i lečenjem. Zato je posebno pogodan za goste koji žele sofisticiranu atmosferu udruženu sa profesionalnim ajurvedskim terapijama.

Lokacija
Nalazi se direktno na plaži Beruwela, na udaljenosti od oko 2 i po kilometra od obližnjeg mesta. Na suprotnoj strani se nalazi rt reke Bentota sa kilometar dugom peščanom plažom. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od oko 95 kilometara (oko 3 sata vožnje).

Hotel
Kompleks je izgrađen u obliku slova U i otvoren prema moru. Iza bazena i uređenih vrtova prostire se Indijski okean. Hotel ima glavni restoran „Batahira“, koji služi domaće i međunarodne specijalitete, kao i „Ayurveda Restaurant“, koji je specijalizovan za ajurvedske specijalitete. U tropskim vrtovima se nalazi bazen sa barom i terasom. U sklopu hotela je i lobby-bar, prodavnica, salon lepote, biblioteka i besplatan Wi-Fi.

Soba - ukupno 108
Economy - veličine oko 45m² (11), udobne i lepo uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, odvojeni WC, deo za sedenje, fen, TV, radio, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, sa terasom ili balkonom, sa pogledom na bazen i baštu.
Comfort - veličine oko 45m² (34), opremljene kao Economy, sa terasom ili balkonom sa pogledom na more i baštu.
Comfort Plus - veličine oko 45m² (12), opremljene kao Comfort, smeštene na poslednjem spratu.
Superior - veličine oko 45m² (33), opremljene kao Comfort, kupatilo sa velikom tuš kabinom, WC, DVD player (DVD-ovi dostupni besplatno na recepciji), aparat za kafu i čaj, terasa ili balkon sa nameštajem za sedenje, sa pogledom na bazen i baštu.
Superior plus - veličine oko 45m² (17), opremljene kao Superior, na poslednjem spratu.
Suite - veličine oko 90m² (4), opremljene kao Superior, sa odvojenim spavaćim i dnevnim prostorom.

Ishrana
All inclusive
Od 01.05. - 31.10. hotel se takođe može rezervisati sa doručkom ili kao polupansion. Prilikom rezervacije ajurvedskog paketa, rezervacija „all inclusive“ je obavezna.

Sport
Uračunato: fitnes centar, gimnastika u vodi, tai-chi, joga, meditacija, boćanje i stoni tenis.
Uz doplatu: sportovi na vodi

All Inclusive
Bogat doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili menija u oba restorana, izabrana bezalkoholna pića (voda, sokovi, kafa, čaj od 8-24 h) i bezalkoholna pića iz mini-bara. Alkoholna pića uz doplatu.

Lepota i zdravlje
Ponos hotela je profesionalni i renomirani ayurveda centar.

  • od 44€