Jetwing Blue 4*

Jetwing Blue

Lokacija
Nalazi se na dugoj peščanoj plaži Negombo. Razne prodavnice i zabavni sadržaj nalaze se u neposrednoj blizini. Sestrinski hotel "Jetwing Beach" nalazi se odmah pored. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od 12 kilometara, odnosno 20 minuta vožnje.

Hotel
Popularan rizort izgrađen u lokalnom, sinhalskom, stilu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran "The Kitchen" u kojme se sprema domaća i internacionalna kuhinja, "Center Point Grill & Bar" u kojem se služe laka jela i grickalice, dva bazena, dečiji bazen, bar "The Float", bar u bazenu, prodavnicu, juvelirnicu i besplatni bežični pristup internetu.

Sobe – ukupno 119
Deluxe - veličine oko 43m² (83) moderan i sa ukusom uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade mantil, fen, TV, telefon, besplatan pristup bežičnom internetu, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za čaj ili kafu, sef i balkon ili terasa sa pogledom na more.
Super Deluxe - veličine oko 60m² (21) opremljene kao Deluxe.
Suite - veličine oko 65m² (6) opremljene kao Deluxe, nalaze se na četvrtom spratu, imaju odvojenu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo sa tušem i WC-om, đakuzi na terasi i DVD plejer.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Kod rezervacije polupansiona, dodatno večera na bazi švedskog stola ili meni u restoranu "The Kitchen".
Kod rezervacije punog pansiona all inclusive-a, dodatno ručak i večera na bazi švedskog stola ili sa menija u restoranu "The Kitchen"

Sport
Uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, fudbal
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla.

Lepota i zdravlje
U predivnom spa centru možete se opustiti u lepom ambijentu. 
Uz doplatu: različiti tretmani i tradicionalne Ayurveda masaže, deo Jetwing Ayurveda Pavilion može takođe da se upotrebljava, a udaljen je 15 minuta hoda.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju čokoladu na dolasku, tridesetominutnu masažu i večeru pod svećama sa morskim plodovima. Minimum boravka je 5 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

  • od 73€