Jetwing Ayurveda Pavilions 4*

Jetwing Ayurveda Pavilions

Prelep ayurveda rizort smešten u negovanim vrtovima. Dvanaest odvojenih paviljona nudi mogućnost za potpuno posvećivanje sebi.

Lokacija
Nalazi se u mestu Negombo. Plaža se nalazi na udaljenosti od oko 10 minuta hoda. Prodavnice su u neposrednoj blizini. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od oko 12 kilometara, odnosno oko 20 minuta vožnje.

Hotel
Rirort pripada lancu hotela Small Luxury Hotels. Rizort je za nepušače, a smešten je u vrtu, koji je podeljen na male parcele sa vilama koje imaju zasebni ulaz i privatnu baštu. U zadnjem delu kompleksa nalazi se sporedna zgrada u kojoj su smeštene Classic sobe. Gostima su na raspolaganjuj restoran „Herb & Spice“ sa ajurvedskom kuhinjom, bazen i besplatni Wi-Fi.

Sobe - ukupno 36
Standard - veličine oko 44m² (8), jednostavno nameštene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom, WC, fen, telefon i sef.
Classic - veličine oko 49m² (16), opremljene kao Standard, modernije i sa klimom.
Queen Pavilion - veličine oko 165m², oko 100m² zauzima spoljašnji deo (7), opremljene kao Classic, smeštene u zasebnim paviljonima, a dodatno imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, TV, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu i čaj i baštu.
King Pavilion - veličine oko 270m², oko 150m² zauzima spoljašnji deo (5), opremljene Queen Pavilion.

Ishrana
Meni za doručak, ručak i večeru.
Hotel nudi uglavnom specijalnu, tretmanima prilagođenu ajurvedsku hranu (vegetarijanska i veganska). Ne služe se alkoholna pića.

Lepota i zdravlje
U cenu je uračunat smeštaj, ajurvedski puni pansion i odgovarajuće tretmani. Minimalni boravak  je 3 noći (Soft Ayurveda).
Za minimalni boravak od 5 noćenja, dobićete sveobuhvatnu Ayurvedu, između ostalog sa medicinskim konsultacijama, 2,5 sata tretmana dnevno, dnevnom jogom, muzika terapijom i još mnogo toga.

  • od 107€