Impiana Resort Chaweng Noi 4*

Impiana Resort Chaweng Noi

Lokacija
Nalazi se na mirnom mestu, direktno na lepoj peščanoj plaži u zalivu Chaweng Noi. Nalazi se na udaljenosti od 10 do 15 minuta vožnje od centra Chaweng-a u kome se nalaue restorani i prodavnice. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 15 kilometara.

Hotel
Ugodan kompleks sastoji se od nekoliko dvospratnih i trospratnih zgrada, sa pogledom na baštu, bazen ili more. Gostima su na raspolaganju bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu, dva restorana, terasa na krovu, bar na plaži i pristup bežičnom internetu u celom kompleksu.

Sobe - 98
Superior - veličine oko 22m2, u svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, bežični pristup internetu, mini bar, aparat za čak i kafu, sef i balkon ili terasu sa pogledom na more (koja je ograničena bujnom vegetacijom).
Deluxe Sea Facing - veličine oko 42m2, opremljene kao Superior, prostranije dodatno sa dnevnom sobom i kadom, sa delimičnim pogledom na more.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno ručak ili večera.
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.
Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.

Sport
Uključeno: fitnes centar, bilijar, pikado, stoni fudbal.
Uz doplatu: sportovi na vodi

Lepota i zdravlje
Spa centar "Swasana" nudi raznolike tretmane i masaže (uz doplatu).

Medeni Mesec
Mladenci dobijaju piće dobrodošlice, voće i cveće na dolasku. Uz rezervaciju 7 i više noćenja, dobijaju i romantičnu večeru sa morskim plodovima (bez pića).

  • od 56€