Ho Tram Beach Resort & Spa 4*

Ho Tram Beach Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na veoma mirnom mestu, direktno na prelepoj, dugačkoj, peskovitoj plaži u regiji Vung Tau. Nema restorana i prodavnica u neposrednoj blizini hotela. Aerodrom: Ho Chi Minh City, udaljen oko 120 km (oko 2.5 sati voznje).

Hotel
Ovaj prelepi rezort je sagrađen u vijetnamskom stilu i potpuno u skladu sa prirodom. Prelepa prostrana dvrošita, lobi, recepcija, "Gecko" restoran, bar na plaži i 2 bazena. Peškiri na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži. WLAN Internet pristup u celom rezortu.

Ishrana
Obilan doručak (švedski sto) ili à la carte doručak. Usluga polupansion uključuje večeru sa 3 jela na meniju (vijetnamska ili evropska) ili kao švedski sto (takođe uključeno).

Sobe - ukupno 63
Raspoređene u jednospratnoj i 8 dvospratnih zgrada
Garden View Bungalow - površine oko 42 m², luksuzno opremljene. Sa otvorenim kupatilom ili tuš kabinom, fenom za kosu, bade-mantilom/papučama, TV-om, telefonom, minibarom, aparatom za kafu/čaj, sefom, stolom, internet pristupom. Terasa sa pogledom na egzotično dvorište.
Sea View Bungalow - površine oko 42 m², opremljen isto kao i Garden View Bungalow. Dodatno direktni pristup plaži i pogled na more (delimično zaklonjen vegetacijom i malim pesčanim dinama).
Sea View Suite - povrsine oko  62 m², isto kao i Sea View Bungalow, veći i na dva sprata. Na spratu je dnevna soba sa sofom na razvlačenje.

Zabava i ekskurzije
Uz doplatu: Ekskurzije za Vung Tau i do lokalne pijace.

Sport
Ukljuceno: Odbojka na plazi, bilijar, tenis bez osvetljenja, teretana.
Uz doplatu: Osvetljen teniski teren.

Lepota i zdravlje
Spa tretmani u  "Aurora Spa" centru, npr. masaže, aaromaterapija i tretmani lica (uz doplatu).

Medeni mesec
Mladenci dobijaju jednu romantičnu večeru po boravku, kao i sveže voće i cveće u sobi.

  • od 31€