Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Hilton Mauritius Resort & Spa

Lokacija
Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na jednoj od najdužih plaža na ostrvu. Popularno mesto Flic en Flac udaljen je oko 5 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kiometara.

Hotel
Prelepi resort ima veliku ponudu sportova i idealan je kako aktivan odmor tako i za opuštajući. Gostima su na raspolaganju tri restorana sa tajlanskom i mediteranskom kuhinjom, glavni restoran "La Pomme d'Amour'' i a-la-carte restoran "Ginger Thai'' koji pozivaju na uživanje u kulinarskim specijalitetima, u toku podneva možete uživati u lakim jelima i gurmanskoj kuhinji u restoranu ''Les Coquillages'', izvanredna ponuda i barova: na plaži ",Aqua Bar" i bar sa klavirom "Vista'', bazen za odrasle, bazen za decu, frizerski salon, radnje i besplatan bežični internet u celom kompleksu.

Sobe - ukupno 193
Deluxe - veličine oko 43m2 (75), uređene u mauricijskom stilu, toplog ambijenta koje pružaju drveni detalji. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem, WC, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, telefon, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, espresso aparat, sef, besplatan pristup internetu i balkon ili terasu sa pogledom na more.
Grand Deluxe - veličine oko 43m2 (100), opremljene kao Deluxe, kvalitetnije uređene, sa pogledom na more.
Beachfront Junior Suite - veličine oko 61m2 (8), premljene kao Deluxe, luksuznije, sa odvojenim delom za sedenje i uslugom batlera, nalaze se na plaži.
Family Suite - veličine oko 92m2 (4), premljene kao Beachfront Junior Suite, veće, sa odvojenim dnevnim boravkom, sa pogledom na more.
Beachfront Family Suite - veličine oko 105m2 (4), premljene kao Family Suite, dodatno sa terasom i direktnim pristupom moru.

Ishrana
Bogati doručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu "La Pomme d'Amour'' uključen. Meni u a-la-carte restoranima uz doplatu.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno podnevni meni uračunat u restoranu ''Les Couillages''.

Sport
Uključeno:
 fitness centar, joga, dva teniska terena sa osvetljenjem, jedrenje na dasci, snorkling, čamac sa staklenim dnom, kajak, pedalina, odbojka, boćanje i stoni tenis.
Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, golf teren sa 18 rupa ''Le Tamaraina'' (Par 72).

Lepota i zdravlje
Jedan od najlepsih wellness centara na Mauricijusu "The Spa'', opustiće vas od glave do pete.
Uključeno: sauna, parno kupatilo, hamam, djakuzi.
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju maramu, polo majicu, korpu voća, kolač, malu flašu ruma, poklon i koktelima i kanapeima u Vista Baru u večernjim satima. Minimum 5 noćenja.

  • od 197€