Hilton Bali 5*

Hilton Bali

Lokacija
Nalazi se na litici u južnom delu Nusa Due, direktno na prelepoj peščanoj plaži sa panoramskim pogledom na more. Aerodrom Denpasar se nalazi na udaljenosti od oko 16 kilometara. 

Hotel
Ovaj ekskluzivan rizort okružen je bogatom tropskom vegetacijom. U središtu se nalazi veliki kompleks bazena (suncobrani, ležaljke i peškiri uračunati) sa odvojenim delom za decu i integrisanom peščanom plažom. Gostima su na raspolaganju pet restorana sa azijskom i internacionalnom kuhinjom, laundž, kafić, balinežanski amfitetar, suvenirnica i Wi-Fi pristup internetu dostupan je u celom rizortu. 

Sobe - ukupno 408
Garden View- veličine oko 42m2, komforno uređene sobe, u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i WC-om, odvojeni tuš, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon sa pogledom na baštu.
Ocean View - veličine oko 42m2, opremljene kao Garden View, sa pogledom na more.
Premium Ocean Front - veličine oko 50m2, opremljene kao Garden View, dodatno ima sofu, nalazi se u Cliff Tower delu hotela, bliže plaži i imaju spektakularan pogled na more.
Family - veličine oko 50m2, opremljene kao Premium Ocean Front, raspoređene u Cliff Tower delu hotela, na drugom i trećem spratu. Soba ima krevete na sprat ili odvojene krevete za decu, za decu dodatno ima filmova, knjiga, Playstation 2 i drugih igračaka.
Executive Ocean Front - veličine oko 50m2, opremljene kao Premium Ocean Front, uključene su usluge kluba: pristup Executive laundžu u kojem se služi doručak od 6 do 11 časova, bezalkoholna pića tokom celog dana, popodnevni čaj od 15 do 17 časova i večernji koktel i kanapei od 17h do 19h, kao i ekskluzivan bazen sa terasom za sunčanje. Ovde su na raspolaganju i Wi-Fi, biblioteka i dodatni bazen. Deci do 12 godina nije dozvoljen ulaz u lounge.
One Bedroom Pool Vila - veličine oko 300m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Deo sa vilama je odvojen i graniči se sa postojećim resortom. Usluge batlera 24h. Opremljene kao Garden View, ali luksuznije uređene, sa aparatom za kafu i jednim ekskluzivnim kupatilom. Dodatno imaju baštu sa terasom za sunčanje, privatni bazen (10m x 4m), kao i spoljašnji tuš. Uračunate usluge kluba: pristup u Villa Lounge, u kojem se služe bezalkoholna pića, biskviti, voće i uveče kokteli. Dodatno imaju i pristup u Club Lounge (detalje videti u opisu Nikko Club Beach Front). Jedna ponuda mini bara u sobi je besplatna. 

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona uračunata i večera.
Uz rezervaciju punog pansiona dodatno ručak i večera.

Sport
Uračunato: odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, bilijar.
Uz doplatu: tenis, snorkling, jahanje kamile. 

Lepota i zdravlje
U odličnom Mandara Spa centru u ponudi je bogat izbor tretmana (uz doplatu) i sauna.

Medeni mesec
Mladenci na dolasku dobijaju voće i cveće.

  • od 70€