Hilton Aruba Caribbean Resort​ 5*

Hilton Aruba Caribbean Resort​

L​okacija​
Hilton Aruba ​nalazi se direknto na lepoj peščanoj plaži Palm Beach. ​Glavni grad Oranjestad nalazi se na oko 15 minuta vožnje.

​Hotel
​Luksuzan ​hotel​ okružen je bujnim zelenilom i palmama. ​Gostima su na raspolaganju dva bazena, vodopadi ​i whirlpool u centru kompleksa. Ležaljke i peškiri na plaži su bez doplate​. ​Komforni rizort poseduje tri restorana: "Sunset Grille", ​restoran na plaži ​​"​La Playa" ​i snek bar sa laganim jelima i specijalitetima sa roštilja. U koktelima i piću možete uživati u osvežavajućem Martini bar​u​.​ Gostima je još na raspolaganju i butik i WiFi (​besplatno) u lobiju, sobama i kazinu.​ Za najmlađe goste (​od​ 5-12 ​godina​)​ na raspolaganju je program za decu.

Sobe - ukupno 355
​Prostrane, opremljene u kolonijalnom karipskom stilu, renovirane. U svom sastavu imaju kupatilo/tuš, WC,​ fen, bademantil, klimu, frižider, TV, telefon sa priključkom za internet (besplatan pristup internetu), sef,​ peglu, aparat za kafu, balkon ili terasu.
Stanard - nalaze se na nižim spratovima.
Gardenview ​-​ ​poseduju pogled na tropsku baštu.
Deluxe Oceanview​ - ​poseduju prelep pogled na bazen i more.

Fitnes
Gostima je na raspolaganju fitnes​ ​centar.
​Uz doplatu: wellness centar, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, kajak,​ jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing, ​ronjenje.